Нови продукти от Sephora: Fingertip Eyeliners Metallic Gold, Metallic Marsala & Metallic Turquoise


Нека първо призная, че заглавието на този пост е малко подвеждащо. Fingertip Eyeliner не е нов продукт, но преди не съм писала в блога за него, а освен това ще Ви покажа и три нови цвята от серията.



Идеята на Fingertip Eyeliner е доста иновативна. Капачката на очните линии има голяма дупка, в която се очаква да пъхнете показалеца си (или който пръст Ви е най-удобен). По този начин четката на очната линия се озовава на върха на пръста Ви и се предполага, че ще можете да нанасяте очна линия по-лесно. 

Смея да твърдя, че съм човек, който има много богат опит с очните линии. Нанасям ли ги винаги перфектно - със сигурност не. Получават ли се очните линии и на двете ми очи еднакви всеки пък - категорично не. Но е факт, че почти постоянно съм с очна линия и съм пробвала много и различни марки, текстури, формули, четки, апликатори. Fingertip Eyeliner обаче като начин на нанасяне не ме впечатли. Не защото начинът е лош или защото не е удобен. Просто именно заради опита който имам, не намирам този тип нанасяне по-лесен. "Гъвкава" съм с очните линии и всяка от тях нанасям без проблем. Fingertip Eyeliner обаче би се оказала страхотен вариант за човек, който няма опит. Поне според мен именно начинаещите в поставянето на очната линия ще могат да оценят най-добре идеята, която седи зад Fingertip Eyeliner.


Нека оставя настрана ритуала по поставянето на Fingertip Eyeliner и Ви разкажа малко повече за очната линия като качество.

Харесвам много писеца на продукта. Удобен е, с достатъчно тънък връх, за да може да се направи прецизна "опашка". Тушът и на трите цвята е достатъчно пигментиран и с едно нанасяне се получава идеално оцветяване, не е нужно да минавам втори път за интензивност. Финишът и на трите цвята е металически. В тази връзка искам да добавя, че много ми се иска от Sephora да лансират и матови цветни очни линии от тази серия.


Очните линии засъхват доста бързо върху клепача. Досега не съм имала никакъв проблем с цвета и издръжливостта им по време на носене - не ми дразнят очите, цветовете не избледняват, нито се разтичат. От поставянето до махането им изглеждат идеално.

Като цветове и трите ми харесват. Обичам да нанасям златната (Metallic Gold) когато съм с напълно матов грим на подвижния клепач. По този начин изпъква идеално. Особено много ми харесва когато съм със сив или кафяв грим.
Тюркоазената (Metallic Turquoise) е отлично решение всеки път, когато ми се носи по-закачлив грим. Последният път, в който я използвах, я нанесох върху чисто око, а над нея положих от глитърната очна линия на Urban Decay. Получи се повече от страхотно.
Metallic Marsala обаче е най-любимата ми от трите. Обожавам този цвят. Най-често я нанасям когато съм с минимален грим на очите и не искам драматична черна очна линия, а по-мек вариант. Metallic Marsala е идеалният избор.

Единствеият минус, който аз намирам в очните линии, е само в цвета Metallic Turquoise. Той остава "стейн" върху кожата ми и се почиства доста трудно. Другите два цвята се отстраняват без проблем с дегримьор.

Като човек, който обожава очните линии, винаги ми е интересно да изпробвам нови и нови варианти. Fingertip Eyeliner определено е интересно предложение, но поне за мен - това се дължи на цветовете, а не на начина на нанасяне. Ако сте без опит обаче, съвсем възможно е Fingertip Eyeliner да Ви улесни в поставянето на очна линия.


* Продуктите са ми предоставени от Sephora България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up