Guerlain Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder


Може лятото да е към своя край, но бронзиращите продукти, в частност пудри, от години са всесезонни. Особено за хората, които искат максимално да задържат върху кожата си спомена за топлите, летни слънчеви лъчи.

Точно бронзиращите пудри са един от топ-продуктите в листата на Guerlain, а днес ще Ви разкажа малко повече за Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder.





Guerlain Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder е лимитирана пудра от колекцията на марката за Лято 2017г.

Пудрата идва в голяма, метална кутия. В нея се съдържат 10 гр. продукт. От вътрешната страна на капачето има огледало, а самата кутия може да се използва и след като продуктът в нея свърши. Нужно е само да извадите рефила на пудрата.


Пудрата се предлага само в един цвят, но в две различни разновидности - Matte и Shine. Макар днес в този пост да пиша за Matte-версията, в нея може да се забележи съвсем леко сияние. Не бих нарекла пудрата 100% мат.

Когато видях Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder първоначално бях доста скептична. Причината за това е, че пудрата ми се стори прекалено тъмна и оранжева за моя тен, а аз предпочитам не толкова топлите бронзанти (Гледах снимките за този пост на няколко различни устройства. На почти всички от тях изглеждат реални, но на един екран изглеждат прекалено топли!). Започнах да я пробвам, като при първия ми грим с нея бях мнооого нежна, поставих я с рехава четка и с "лека" ръка. Учудващо за мен - ефектът ми хареса. Започнах да боравя с пудрата по-щедро и всеки път резултатът беше отличен. Това е именно, което най-силно привлече вниманието ми към продукта. Тази способност да се нагажда според конкретния тен, да бъде подходяща както за светли, така и за по-тъмни кожи. Разбира се, старая се да нанасям толкова продукт, колкото е подходящ за моя тен и да не прекалявам, защото пудрата е пигментирана.


Като краен резултат, ефектът от Guerlain Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder е много естествен. Цветът на пудрата имитира идеално истински тен.

Текстурата на пудрата е отлична. Фино смляна е, но не се разпрашва. Изпробвала съм я с няколко различни четки и с всички тях разпрашването е под минималното. Разнася се и се прелива с лекота.

Guerlain Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder има аромат, който асоциирам с луксозна серия грижа за кожата - фин, нежен и ненатрапчив е.


Старая се винаги да бъда максимално обективна в ревютата си и да изреждам всички положителни и отрицателни характеристики на конкретните продукти. За Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder ми е откровено трудно да намеря минуси, но бих отбелязала, че трябва да се внимава с количеството продукт, което се нанася. Ако сте със светла кожа, то задължително нанасяйте или с по-рехава четка, или докосвайте съвсем леко лицето, за да не прекалите с цвета.

Знам, че правя това ревю малко късно. Реално дори нямам представа дали Guerlain Terracotta Ultra Matte Bronzing Powder все още е налична в магазините. Въпреки това обаче искам да Ви обърна внимание към бронзиращите пудри на марката. Пробвайте ги, защото както сама се убедих - славата им не е случайна.


* Продуктът ми е предоставен от Guerlain. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up