Chanel Les 4 Ombres 288 Road Movie (Chanel Travel Diary 2017 Fall-Winter Collection)


Сигурна съм, че темата Ви е неприятна, но е факт - лятото е към своя край. Това обаче не е лошо нещо. Напротив - открива нови възможности, нови преживявания и много нови продукти. От днес започвам да Ви представям есенни колекции и продукти, а какво по-подходящо начало от това, носещо логото на Chanel?





Скоро на българския пазар ще бъде налична новата есенно-зимна Travel Diary колекция на Chanel. Лучия Пика е получила своето вдъхновение за колекцията от пътешествие из пътищата на Калифорния, от всички цветове и светлини, които е видяла, от мъглата, от хоризонта по време на залез и от града като цяло.

Част от тази колекция е и новата 4-ка сенки 288 Road Movie.


Макар Road Movie да се представя за първи път именно в тази колекция, палитрата преминава и в перманентната линия сенки на марката.

Опаковката е класическата за Chanel - изчистена, черна и компактна кутийка, която съдържа в себе си 4 цвята сенки, огледало и два апликатора. Както се полага на продукт от този ранг - палитрата има и велурено калъфче.

Количеството продукт в 288 Road Movie е общо 2 гр.


 В палитрата има 2 сатенени цвята и 2 матови.

Откакто имам тази палитра, много често посягам към нея. Особено към по-светлите цветове. Те се оказаха страхотно решение за мен, най-вече когато бързам, защото с тях се работи лесно, а се постига страхотен резултат.

Обичам да нанасям матовия светъл цвят в сгъвката на клепача, като междинен цвят в почти всички гримове, които правя напоследък. Връзва се с всички цветове, с които съм го пробвала. Нанасям го и по целия клепач и резултатът отново е отличен.

Светлия сатетен цвят е перфектният бронзов за моя тен. С няколко движения го нанасям върху подвижния клепач, както и леко в сгъвката на клепача и се получава страхотна визия. Една от любимите ми. Самият цвят е много красив, блясъчетата са едновременно забележими, но не прекалено и без проблем може да се носи дори в по-консервативни офиси.



Към тъмните цветове посягам по-рядно, но и за тях има какво да се каже.

Особено впечатление прави зеленият цвят, който е неописуемо красив на живо. Нанасям върху целия клепач, опушвам в сгъвката и се получава идеалната за мен вечерна визия.

Най-тъмния цвят от палитрата използвам най-рядко. Най-вече за подчертаване основата на миглите, както и затъмняване на външния ъгъл на окото.

Цветовете от Movie Road имат минимално разпрашване. Пигментацията им е много добра, като може и да се напластят. Типично е за Шанел съзнателно пигментът да не е отличен и това е с цел ползвателят на козметиката да може да прави както по-леки визии без проблем, така и при желание да напластява цветовете.


Предполагам, че цената на плитрата ще бъде около 100 лева и до няколко седмици ще бъде налична в магазините, оторизирани да предлагат козметиката на Chanel.

За мен 288 Movie Road се оказа много приятно попадение. Съветвам Ви да пробвате палитрата, защото е съвсем възможно да се очаровате от цветовете и възможностите ѝ.


Очаквайте съвсем скоро още ревюта за колекция Travel Diary. ❤


* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up