ColourPop She Pressed Powder Shadow Palette


Вече Ви представих един от хитовете на ColourPop за лято 2017, а именни палитрата Yes, Please, но днес имам да Ви разкажа за още една палитра, която не отстъпва по нищо на първата. She също се превърна в хит и се разпродава за броени минути, но повече за нея може да прочетете в поста.




She е част от колаборацията между ColourPop и актрисата Karrueche Tran.


She съдържа 12 цвята сенки, като всеки от тях е с големина 0,85 гр. Палитрата се продава на цена от 16 долара, като към момента е изчерпана в сайта на марката.



Опаковката на She е от дебел картон. Компактна е и идеална за път. Както и при Yes, Please, и тук няма огледало от вътрешната страна на капачето. 

Лично на мен тази опаковка ми допада много повече както цветово, така и като принт. Освен това, предвид по-тъмните цветове на картона, ще се цапа по-трудно от Yes, Please.

Една голяма разлика, която забелязвам между двете палитри, е начинът на залепяне на рефилите към самата палитра. Ако в Yes, Please цветовете стоят стабилно в палитрата, то при She не е така. Когато се докосват цветовете с малко по-голяма сила от минималната, се усеща как рефилите се движат. Залепени са, но не силно и не знам в кой момент ще започнат да изпадат от палитрата. Това, разбира се, е огромен минус и недопустим пропуск независимо за какъв клас продукт става дума.

Цветовете в She са разделени на 3 групи според финиша си:
 - матови;
 - сатенени;
 - металически.







Макар много да харесвам комбинацията от цветове в She, има цветове, чиято липса усещам осезаемо. Определено бих била щастлива, ако в палитрата имаше телесен матов цвят, както и матово кафяво. Няколко пъти се опитах да направя грима си, използвайки само матовите цветове от палитрата, но така и не оставах доволна от резултата и добавях кафяво от други палитри.

Като изключим закрепването на рефилите и липсата на посочените цветове, нямам други забележки към She. Дори, абстрахирайки се от посочените неща, бих нарекла палитрата отлична. Всички цветове са с много добър пигмент. Матовите цветове се разпрашват, но минимално. Разнасят се и се преливат без излишни усилия. Блестящите и сатенения цвят могат да се нанасят както със сух, така и с навлажнен апликатор, като и по двата начина се нанасят върху клепача с лекота. Текстурата на блестящите сенки е съвсем леко по-суха, но не колкото е в Yes, Please. Не ми се е случвало частици от блестящите цветове да попадат по лицето ми.


She най-много обичам да използвам в комбинация с Yes, Please. Двете палитри се сработват идеално помежду си и същевременно се допълват.

На Вас коя от двете палитри Ви допада повече като цветове?





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up