Нови продукти от Sephora: Beauty Amplifier Powder, Blush To Go & Luminizer To Go


Продължавам с новите продукти от каталога на Sephora. В днешния пост ще стане дума за пудрата Beauty Amplifier, както и за стикчетата Luminizer To Go и Blush To Go.


* Beauty Amplifier Smoothing Translucent Setting Powder


Тази пудра веднага предизвика интереса ми и нямах никакво търпение да я пробвам. Имам базата за сенки от серията и тя доста ми допада.

Пудрата Beauty Amplifier е прахообразна и много фино смляна. Опаковката ѝ много наподобява тази на матиращата пудра на Dior (ревю за нея може да видите ТУК). Под капачето има плат с малки отвори, през които преминава пудрата. Тези отвори са малко по-широки от тези в пудрата на Dior и ако натиснете малко по-силно с четка, ще излезне прекалено голямо количество продукт. Като споменах количество, в Beauty Amplifier има 8,5 гр. продукт.

Пудрата има за цел да изглади лицето и да "запечата" грима. Справя се отлично и с двете. Това, което не я прави любима за мен е фактът, че лицето ми "лъсва" сравнително бързо. Е, тя и не предполага да е матираща, но просто комбинираната ми кожа има нужда от по-дълготраен матов ефект. Ако кожата Ви е суха или нормална, то Beauty Amplifier би трябвало да Ви допадне. Лицето се усеща и изглежда изгладено след нанасянето на пудрата и тази визия определено ми допада, но към средата на деня следите от омазняване стават прекалено забележими. 

По време на нанасяне усещам аромата на пудрата, който не е особено приятен, но веднага след нанасянето спира да се усеща.

* Blush To Go


Както вече споменах - кожата ми е комбинирана. Знаете, че за този тип кожа кремообразните продукти не са препоръчителни. Да използвам руж под формата на друго, освен пресована пудра, за мен беше немислимо. Пробвала съм редица пъти, но все неуспешно. Всичко това се промени с този стик. Точно към него бях най-скептична от цялата пратка от Sephora, а той се превърна в любим за мен. 

Опаковката му е под формата на класически стик. Аз не го мажа по лицето, а прокарвам четка по върха на ружа и след това нанасям върху лицето. Цвета, който имам, е 04 Miss Dreamy и е точно по мой вкус. Седи естествено и свежо и е идеален за ежедневието, но може и да се напластява. Има много ситни блясъчета, които озаряват кожата.

Това, което ме впечатли в него е, че не седи мазно като останалите стик/кремообразни ружове. Точно затова мога да го нося без проблем и го правя почти всекидневно. Работи се бързо с него и през целия ден изглежда перфектно - нито се изтрива, нито кара кожата да изглежда мазна.

Нямам търпение ружът да бъде зареден в Sephora, защото възнамерявам да си купя и други цветове от него.

* Luminizer To Go


Стикът-хайлайтър на Sephora е продукт, който имам от по-дълго време, но реших, че няма да имате против да го включа в този пост :)

Опаковката е същата като на Blush To Go. Цветът е светло, искрящо шампанско с лек розов намек.

Разнася се много и седи много естествено. Също може да се напласти, но лично аз най-много харесвам ефекта от него, когато е нанесен само веднъж.

Като минус мога да отбележа, че леко акцентира върху несъвършенствата на кожата, но това е типично за (почти) всички хайлайтъри.



* Продуктите са ми предоставени от Sephora България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up