Urban Decay Naked Heat Palette


Днес е време за поста, който много от Вас очакваха с нетърпение. А именно ревюто на най-новата палитра в асортимента на Urban Decay - Naked Heat. Освен снимки и ревю, в този пост ще намерите и видео с демонстрация на палитрата.






Naked Heat се превърна в хит още преди да бъде лансирана. Поне по мое мнение, нито една от другите Naked палитри не е предизвиквала такъв фурор.

Naked Heat е част от перманентната линия на марката. Палитрата все още не е налична в България. Би трябвало към средата на този месец вече да бъде пусната в продажба и тук. Както знаете, в България козметиката на Urban Decay се продава само и ексклузивно в магазини Sephora. Аз поръчах моята палитра от Великобритания на цена малко под 40 британски лири. Предполагам, че в България цената ѝ ще бъде около 100 лева.




Опаковката на Naked Heat е от пластмаса и се затваря посредством магнит. Като големина е идентична с останалите палитри от Naked-серията. От вътрешната страна на капачето има огледало, а в комплект с палитрата има и четка.



Naked Heat съдържа 12 цвята сенки, всеки от които с големина от 1,3 гр. Като финиш, сенките в палитрата са три вида. Има един цвят със сатенен финиш, седем с матов и четири с блестящ.

Първият и най-светъл цвят от палитрата е със сатенен финиш. Използвам го за озаряване на зоната под веждите и във вътрешния ъгъл на окото. За зоната под веждата е идеален, но като хайлайт във вътрешния ъгъл на окото се губи и поне аз предпочитам за там да използвам по-забележими цветове.

Матовите сенки са с много добър пигмент. Интересен факт е, че светлите матови се разпрашват много повече от тъмните. При тъмните разпрашването е минимално, докато при светлите е малко над средното. Задължително е да остранявате излишното количество прашинки от четката, за да не попаднат върху лицето Ви по време на гримирането.

Блестящите цветове също имат много добър пигмент. Сравнително сухи са на допир, нямат така богата текстура, каквато е типична за повечето блестящи сенки, но осигуряват достатъчен цвят и блясък за клепача. Разбира се, ако ги нанасяте с навлажнен апликатор, ще получите дори допълнителен пигмент и интензивност. Лично аз нямам проблем с нанасянето им и блясъчета от тях не попадат по лицето ми по време на грим.







За мен работата с палитрата се оказа лесна. Цветовете се напластяват с лекота и също така лесно се преливат и разнасят. Единственото, с което лично на мен ми се налага да внимавам, е разпрашването на по-светлите матови цветове.

Изпробвах палитрата с няколко различни бази за сенки и с всички резултатът беше отличен както като трайност, така и като начин на нанасяне.

Палитрата няма как да ми стане любима, защото този тип червено-оранжеви топли нюанси не са гамата, към която предпочитам да посягам. Ако на Вас обаче тази цветова палитра Ви допада, то е съвсем възможно Naked Heat да е новата Ви любима палитра.


Ще очаквам коментарите Ви с впечатления и мнения за палитрата. Наистина ми е интересно да споделите Вашите наблюдения за Naked Heat.

В клипа може да видите палитрата в действие.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up