Dior Rouge Dior Liquid Matte 221 Chic Matte

 Rouge Dior Liquid

Аз съм от хората, които носят козметиката в сърцето си. Не защото е модерно, а защото е страст за мен. Имам блог не за да получавам само и единствено облаги от него, а за да споделям страстта си. Затова всички мои постове както тук, както и в социалните мрежи са постове не с рекламна цел, а постове с мои снимки, мои думи и мои впечатления. Би трябвало вече да знаете тези неща за мен, така че директно преминавам нататък.

Защо беше това лирично отклонение? За да разберете защо поръчвам толкова много козметика и защо го правя веднага, щом новите колекции са налични. Така направих и с това червило от новата серия течни червила на Dior. Rouge Dior Liquid все още не са налични на българския пазар, но аз имам натрупани впечатления за серията и днес ще ги споделя с Вас.



 Rouge Dior Liquid

Rouge Dior Liquid е абсолютно нова серия течни червила. Предлага се в три различни финиша:
 - матов;
 - сатенен;
 - металически.

Всяко от червилата от серията Rouge Dior Liquid е с големина 6 мл. Както вече споменах, серията все още не се предлага в България, но в близките седмици би трябвало да бъде заредена. Предполагам, че цената ще е между 60 и 70 лева. Аз поръчах моето от чужбина.

Червилото, за което ще Ви разкажа днес, е от матовата серия, а името му е 221 Chic Matte.

Опаковката на Rouge Dior Liquid е колкото нова, толкова и позната. От марката вече имат глос в подобно контейнерче, като разликата тук е, че глосът е в прозрачна гилза, а течното червило не. Все пак има "прозорче", през което се вижда цветът, което е много удобно ако човек притежава повече от едно червило от серията. По този начин няма да е нужно да поглежда номера на дъното на опаковката, а с един поглед ще се ориентира кой цвят в коя опаковка е.

Апликаторът на Rouge Dior Liquid е много удобен и интересен. Надявам се, че ще успея да го обясня добре - в апликатора има вдлъбнатина, в която се събира продукт. Освен това самият апликатор е с леко обла форма, идеално пасваща върху формата на устните. А благодарение на вдлъбнатината, с едно потапяне на апликатора в контейнерчето се взима напълно достатъчно количество продукт. Освен това, плъзгайки апликатора по устните, цветът се разпределя абсолютно равномерно. Апликаторът е един от най-комфортните, които съм ползвала. Разликата се усеща особено силно когато се сравнява с други подобни апликатори. Скоро ще Ви разкажа и за една друга нова серия течни матови червила, която има подобен апликатор, но много различен като усещане.

 Rouge Dior Liquid

Формулата на Rouge Dior Liquid е много интересна. Не е като типичните течни червила. Бих я нарекла по-скоро "мус". Много е приятна на допир и същевременно с това лека и въздушна, точно като мус. Едно минаване на апликатора по устните е напълно достатъчно, за да бъдат оцветени те в плътен и наситен цвят.

Трайността на червилото върху моите устни е повече от отлична. Без проблем червилото изкарва един работен ден заедно с мен 😃. В края на деня червилото изглежда малко по-сухо, отколкото при поставянето му, но е все така комфортно за носене.

При консумация на напитки не забелязвам разлика в интензивността му, но при консумация на храна, особено по-мазна, се изтрива в центъра на устните ми.

Още с поставнянето, червилото е с матов завършек. Непосредтвено след поставянето, все още не е напълно попило в устните и оставя следи при допир. Съвсем малко по-късно обаче, червилото става почти напълно устойчиво на трансфериране. Казвам почти, защото примерно при допир или целувка забелязвам съвсеееем леко отбелязване на червилото.

Ароматът на Rouge Dior Liquid е лек и ненатрапчив.




Rouge Dior Liquid е много конфортно за носене червило. Няма го усещането на сухота или опънатост на устните, нито какъвто и да е било друг дискомфорт.

Върху моята кожа 221 Chic Matte е нюд със съвсем лек розов подтон. Абсолютно идеален цвят за всякакви поводи и гримове. Мога да го нося в ежедневието с лек грим или при по-специални моменти, с драматичен грим на очите. Когато поръчвах червилото, исках да заложа на цвят, който няма да е рискован за покупка без проба. Когато серията бъде заредена в България обаче, определено ще избера още цветове, като вече имам набелязани няколко от тъмните варианти.

 Rouge Dior Liquid


Единственият минус, който мога да отбележа за Rouge Dior Liquid е, че понякога при мен се получават много малки неравности в основата на устните. Не ги забелязвам при абсолютно всяко носене на червилото, така че не мога да разбера кога и защо се получават. Може би е някаква реакция с различните балсами за устни, наистина не мога да си го обясня. Така или иначе тези неравности, наподобяващи точици, са толкова малки, че не се забелязват от околните, а аз ги забелязвам или по-точно усещам най-вече когато говоря.

Rouge Dior Liquid определено е нещо ново на българския пазар. Категорично ви съветвам да пробвате серията, когато бъде заредена тук, защото ще се изненадате приятно. Dior може и да закъсняха малко времево с лансирането на течно (матово) червило, но за сметка на това предлагат една напълно нова (за мен) формула, която е ориентирана изключително силно към комфорта на потребителя.

 Rouge Dior Liquid




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up