Седмица на Kat Von D 2: Kat Von D Tattoo Liner Trooper


Днес ще си говорим за нея - очната линия, която с излизането си преобърна представите на потребителя за очни линии. Очната линия, която за отрицателно време се превърна в тотален хит и продукт-икона. Днес ще си говорим за Trooper Tattoo Liner на Kat Von D!




Tattoo Liner се предлага в два цвята - черен (Trooper) и кафяв (Mad Max Brown).

Очната линия съдържа 0,55мл. продукт. Това е един от продуктите, които си поръчах преди време от американската Sephora. Представете си какво желание съм имала да я притежавам!


Tattoo Liner Trooper е под формата на писец - удобен, лесен за работа и прецизен. Може да прави както по-дебела линия, така и изключително фина. Като цвят очната линия е доста наситена, но не е най-черното черно, което се виждали. Не сивее, плътна е, но просто ако сте фенове на супер черната линия, тази няма да оправдае очакванията Ви на 100%.

Консистенцията на Tattoo Liner е идеалната, позволяваща лесна работа с писеца. Не усещам линията върху клепача ми (има очни линии, които са с тежки консистенции и ги усещам), не дразни очите ми, а и е издръжлива и досега не съм имала нито един случай, в който да се е размазала.


Финишът на цвета Trooper бих го определила като сатенен - не е пълен мат, но не е лъскава.

Използвала съм много и различни очни линии, та опитът ми с този тип продукт определено е богат. За мен Tattoo Liner е най-удобната очна линия, до която съм се докосвала. Наистина с минимални движения се получава перфектна очна линия, независимо била тя тънка, дебела, къса, издължена. Писецът улеснява максимално потребителя, като не го лишава от свобода на движенията. Принципно, споделяла съм и преди, аз използвам поне два вида четки за нанасяне на очна линия, както и два вида продукт. С Tattoo Liner работя самостоятелн и не са ми необходими нито други четки, нито други очни линии.

За мен Tattoo Liner определено заслужава славата си. С удоволствие ще си закупя и кафявата версия на тази очна линия, когато тази събота козметиката на Kat Von D бъде лансирана в Sephora!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up