Седмица на Kat Von D 1: Kat Von D Metal Crush Eyeshadow Thunderstruck


Ако следите моята Facebook-страница, то знаете, че съвсем скоро козметиката на Kat Von D ще бъде налична в Sephora България. За да бъда по-конкретна, датата е 30 септември. Нещо, което именно аз имах честта да оповестя пред широката публика. По този повод, искам да Ви запозная с някои мои любими продукти от марката. Днес започвам с ревю на една сянка, която използвам като хайлайтър.



Metal Crush Eyeshadow е колекция от единични блестящи сенки на Kat Von D. Доколкото знам, в серията са включени около 11-12 цвята. Всеки от тях е с големина 2,8 гр. Аз купих моята сянка от Италия и там цената ѝ е 21 евро. Сянката е част от перманентната серия на марката.

Опаковката е класическа за единична сянка - пластмасова кутийка с прозрачно капаче.


Цветът, който аз имам, е най-светлия от цялата гама и се казва Thunderstruck. Макар да е безкрайно красив като цвят за клепача (особено за кожа с тен), аз си го купих с идеята да го ползвам за хайлайтър. И той се превърна в любим хайлайтър за мен! 💜

Thunderstruck е страхотен цвят и е наистина идеален за озаряване на цялото лице. Много светло, бяло шампанско, с красиви златисти частици и съвсем лек, едва забележим розов намек!


Консистенцията на сянката е много "богата" и приятна. Еднородна е и дори когато разтъркаш пръсти с продукт между тях, едри частици не се усещат. 

Thunderstruck е изключително пигментирана сянка и дори минимално количество продукт е достатъчно, за да се получи максимален ефект, независимо дали става дума за очи или за лице.

Използван като хайлайтър, цветът акцентира върху несъвършенствата, но в минимален аспект, без да е прекалено. Препоръчвам обаче да не прекалявате с наслояването на Thunderstruck върху скулите, защото колкото повече се наслоява, толкова повече се акцентира върху неравностите. Така или иначе напластяването е излишно, защото дори с един лек слой се получава достатъчно озаряване на скулата.


Metal Crush Eyeshadow Thunderstruck е един от най-любимите ми продукти на Kat Von D и го препоръчвам горещо на всички. Независимо дали изберете да го използвате за очи или за лице, а защо не и за двете, искрено вярвам, че няма как да останете разочаровани.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up