Седмица на Kat Von D 1: Kat Von D Alchemist Holographic Palette


Добре дошли във втория пост от серията, посветена на лансирането на Kat Von D Beauty в България. Днес ще Ви разкажа за една много интересна палитра, а именно Alchemist Holographic Palette.



Alchemist Holographic е палитра, която включва в себе си 4 холограмни цвята. Всеки един от тях е с големина 1,53 гр. Закупих палитрата от Италия, там цената ѝ е 35 евро. Доколкото съм запозната, палитрата е част от перманентната линия на Kat Von D Beauty.


Палитрата е в триъгълна форма. Лека и компактна е. Затваря се посредством магнитче. От вътрешната страна на капачето има огледало.

Палитрата е с изключително красив принт. Бяла с холограмен ефект е, като цветовете на опаковката се менят според светлината. Нещо, което трудно се улавя от фотоапарата, но е прекрасна гледка.



Когато си купих палитрата, бях с идеята, че ще я използвам най-вече за очи и много по-рядко за лице - в моментите, когато ми се експериментира. Обичам хайлайтърите, но холограмните са една идея по-смели, отколкото съм свикнала.


Цветовете в Alchemist Holographic Palette са доста добре пигментирани. Дори когато се използват за сенки, клепачът лесно се оцветява в интензивен цвят. Текстурата им е изключително приятна - мека и "богата" на допир. Единственият цвят, който усещам като малко по-сух, е синият (в средата).


Освен да се използва за хайлайтър и класически сенки, палитрата има още две интересни приложения.

Едното е за малко по-експериментаторски настроените грим-маниаци - може да нанасяте цветовете от палитрата върху червила, като ефектът е особено силен върху течните червила. Може да нанесете върху целите устни и да промените изцяло цвета на червилото, или да нанесете на определени места като акцент.

Четвъртият начин за употреба на палитрата е върху сенки. Нанесен върху друг цвят, всеки един от цветовете в Alchemist Holographic Palette променя основния цвят. Тоест, ако вземете един базов цвят и тази палитра, получавате още 4 допълнителни цвята. Идейно, нали?!

На снимката съм демонстрирала как се променя основният цвят (нанесен в ляво на ръката), когато се положат от цветовете на Alchemist Holographic Palette върху него.





Надявам се това ревю да Ви е било полезно и да тествате и сами палитрата, когато бъде заредена. Може пък и да Ви допадне, макар на пръв поглед да не е нещо, което всеки би грабнал без да се замисли.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up