Седмица на Kat Von D 2: Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita


Както Ви обещах, втората седмица на Kat Von D завършва с ревю на може би най-известния продукт от марката. От утре, 30 септември, козметиката на бранда ще бъде налична в магазини Sephora в България и по този повод днес Ви представям всеизвестната Lolita!





Everlasting Liquid Lipstick беше едно от първите предложения за течни червила и като пионер (тогава) в тази област, предизвика огромен фурор. Lolita пък беше и още е, най-продаваният цвят от серията. Често след първоначалното лансиране, цветът беше изчерпван за месеци напред.

Червилата от Everlasting Liquid серията са с големина 6,6 мл. Lolita също е продукт, който си поръчах от САЩ, така че нямам никаква представа каква ще бъде цената в България.


Опаковката на Everlasting Liquid представлява издължено, прозрачно контейнерче, а апликаторът на червилото е съвсем класически. Прозрачността на контейнера е особено удобна, когато човек има повече от един цвят от колекцията, защото без да е необходимо да проверява допълнително, още с първи поглед разпознава нужния му цвят.


Обикновено избягвам да описвам цветове, защото често те биват много различни според различните хора, нанесени на различни кожи или гледани на различна светлина. Има мнооого снимки в Интернет, от които можете да добиете обща представа за цвета на Lolita. За мен червилото е просто идеално за моя тен и го нося с голямо удоволствие през всеки един месец, особено пък през есенните.


Формулата на Lolita е лека и ненатрапчива. "Усещам" червилото само през първите 5 минути от нанасянето му, след което абсолютно забравям, че е там. На моите устни не изпитвам никакъв дискомфорт или пък сухота. Lolita е с перфектна покривност. Нанася се равномерно и с лекота. Въобще не е нужно да го напластявам, на един пласт получавам желания от мен резултат. По мои наблюдения на цвета са му нужни около 2 минути, за да засъхне в пълен мат. След като попие в устните, червилото става напълно дълготрайно. Не се трансферира, не се разтича или размазва. Не се изтрива при консумация на напитки, а само наистина мазна храна може да повлияе на цялостта му. Дори тогава не изчезва, а просто леко се изтрива в основата на устните. Това предполагам Ви подсказва, че трайността на Lolita е отлична. Издържа от ранна утрин до късна вечер. Огромен плюс за мен е, че се отстранява лесно с дегримьор и не оставя "стейн" върху устните.

За мен Lolita се оказа любимо червило. Нямам търпение да се сдобия с още цветове от серията.

Имам само една малка забележка към червилото, или по-конкретно към апликатора. Дръжката му ми се струва прекалено дълга. Знаете, чисто физически апликацията е много по-прецизна, когато дръжката е по-къса. При по-къса дръжка ръката има повече контрол върху самите движения. Респективно, при по-дълга дръжка, особено ако примерно в дадения момент поради някаква причина ръцете Ви треперят или пък бързате, или каквато и да е било друга причина да имате, е възможно да не успеете да нанесете червилото перфектно. Или поне аз не мога ;) От друга страна пък, точно това, че тубата на червилото е по-тънка и дълга, спомага то да може да се изхаби максимално. Защото когато контейнерчетата са по-тумбести, често остава неизползваем продукт по стените им.

Надявам се тази серия от постове за Kat Von D Beauty да Ви е била интересна и най-вече полезна. Ще очаквам с нетърпение да обсъдим заедно продуктите на бранда! ❤





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up