MAC x Nicki Minaj The Pinkprint Lipstick


Колкото повече козметика притежава и ползва един човек, толкова по-трудно се впечатлява от предстоящи лансирания. Аз също съм на този етап от манията си напоследък и наистина рядко се чувствам въодушевена за предстояща колекция. Колекцията от продукти за устни на Nicki Minaj и MAC обаче определено грабна окото ми. Днес ще Ви споделя малко повече за една от звездите в колекцията, а именно червилото The Pinkprint.




MAC x Nicki Minaj е колекция, която включва в себе си богат избор от червила, глосове и моливи за устни. Някои от тях са лимитирани, други са част и от перманентната линия на марката. Особено внимание привливличат към себе си червилата The Pinkprint и Nicki's Nude. Разбира се, и двата цвята са лимитирани и впечатляват със специалната си опаковка. Гилзите и на двете червила са оцветени в различни нюанси на розов нюд, а върху тях е отпечатан и подписът на Nicki Minaj. 

The Pinkprint и Nicki's Nude са и цветовете, които свършват първи в световен мащаб, така че ако желаете да ги притежавате - непременно трябва да действате бързо. Цената на червилото е 37 лева.


The Pinkprint е червило с Amplified финиш. Намирам пигментацията му за много добра и лесно надграждаща се. Изключително комфортно е за носене и не изсушава устните. Разбира се, ароматът му е запазената марка на MAC - ванилия.




The Pinkprint има отлична трайност върху моите устни. Изкарва без проблем работния ден, като само след хранене е нужно леко подновяване, въпреки, че червилото не се е изтрило. Само е загубило леко интензивността си.

Смятам, че The Pinkprint е цвят, който задължително трябва да се пробва преди да се закупи. Доста светъл е, бих казала, че на устни изглежда по-светъл, отколкото в гилзата. Това трябва да се има предвид и червилото определено трябва да се съобрази с тена. Ако цветът Ви пасне, то като качество не смятам, че The Pinkprint може да Ви разочарова.

Колекцията на MAC x Nicki Minaj все още не е налична в България, но това съвсем скоро ще се промени. Следете Facebook-страницата на блога, защото там най-често споделям за зареждането на новите колекции.



* Продуктите са ми предоставени от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up