MAC x Nicki Minaj Nicki's Nude Lipstick


Днес отново Ви представям червило. Няма как, напоследък има толкова много интересни лансирания в тази категория. Герой на публикацията е Nicki's Nude - част от новата колекция на MAC Cosmetics и Nicki Minaj.




Миналата седмица Ви представих друго червило от колекцията, а именно The Pinkprint. Ревю за него може да видите ТУК.


The Pinkprint и Nicki's Nude са единствените две червила от колекцията, които са със специална опаковка. Според мен, като ценител и колекционер, притежанието на конкретно тези два цвята е задължително.


Колекцията на Nicki Minaj е вече налична в обектите на MAC в София, така че ако представляват интерес за Вас, непременно ги тествайте. Аз нямаше как да не купя веднага Nicki's Nude за моята колекция. Цената на червилата е 37 лева за брой.


Nicki's Nude е лимитиран цвят и за първи път се появява именно в тази колекция. Финишът му е Amplified, а по описание на производителя цветът е нежно коралово-розово.


Както при The Pinkprint, така и при Nicki's Nude е много важно червилото да се пробва върху устни, за да се види как точно ще седи. И двете червила изглеждат по един начин в гилзата, по втори върху ръка и по трети върху устни.
При мен Nicki's Nude е в много приятен, ненатрапчив прасковено-коралов цвят върху устните (докато на ръката ми седи по-розово). Идеален за всякакви визии и всякакви поводи. Нося го когато съм само с изравнен тен и лека спирала, както и когато съм с опушен грим. Цветът се вписва идеално в безброй комбинации.



Nicki's Nude е с много добър пигмент, който търпи и наслояване. Червилото е изключително комфортно за носене и не изсушава устните.

Nicki's Nude като трайност се справя много добре. Без консумация на храни и напитки издържа около 6 часа върху устните ми, като след това цветът изглежда леко избледнял. При консумация на напитки изтриването е минимално. За трайността на червилото най-голямо влияние има консумацията на храна, но червилото се изтрива равномерно и след едно подновяване отново е в пълния си блясък.

Ако трябва да се абстрахирам от колекционерската стойност на двете червила - Nicki's Nude и The Pinkprint и трябва да избера едно от тях на база цвят, то аз бих избрала Nicki's Nude. Това е червилото, което на моя тен, респективно на моето лице, седи по-добре. Разбира се, всичко това е твърде субективно, затова не пропускайте да разгледате червилата "на живо" и да харесате някой подходящ за Вас нюд.


Nicki's Nude категорично ми допадна много. Лесно за носене червило е! Не е нужно да го съобразявам с грим или тоалет, просто отива на всичко.

Интересно ми е да споделите на Вас кое от двете червила-звезди в колекцията Ви допада повече - Nicki's Nude или The Pinkprint?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up