MAC Viva Glam Taraji P. Henson II


Съвсем скоро MAC лансираха новата си Viva Glam колекция. Както и при предната, така и при тази, лице на линията е невероятната Taraji P. Henson. 




MAC Viva Glam Taraji P. Henson II включва два продукта - червило и глос. Червилото е с големина 3 гр. и Frost-финиш, а глосът е с големина 3,1 мл. Опаковката на продуктите е абсолютно същата, като при предната колекция с Taraji. Ако сте пропуснали да я видите, пост за нея имам ТУК.



MAC Viva Glam Taraji P. Henson II е вече налична в обектите на марката в София. Колекцията е лимитирана. Както знаете, приходите от продажбата на всички продукти от Viva Glam се даряват в помощ на хората, засегнати от ХИП/СПИН. Красота и кауза в едно - какво по-хубаво от това! ❤

MAC Viva Glam Taraji P. Henson II Lipstick е в прекрасен кафяво-меден-бронзов цвят. Върху устните изглежда металически. Нанася се лесно, червилото е пигментирано и с минимални движения оцветява устните в богат цвят. Комфортно е за носене. Не се разтича в линиите, не се размазва. Разбира се, не е устойчиво на допир и при контакт с кожа/чаша и т. н. оставя следи. Изтрива се равномерно. Като трайност, бих го нарекла много добро. Няма трайността на течните червила (което е съвсем нормално), но въпреки това без консумация на храна при мен трайността му е едни стабилни 5 часа.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson II Lipglass в контейнерчето изглежда като наситено-златен глос, но върху устните е по-скоро прозрачен с фини златисти частици. Това за мен се оказа плюс, защото много ми допадна как седи глосът по този начин. Имайте предвид, че глосът е малко по-лепкав и ако Вие не си падате по този тип продукти, то този може и да не Ви хареса. За мен лепкавостта няма проблем, но знам, че има хора, за които е неприятна. Трайността на глоса при мен също е от порядъка на 4-5 часа, без консумация на храна.


Това е може би първата Viva Glam колекция, чиито продукти предпочитам да нося поотделно. Харесвам цвета на глоса върху себе си, харесвам и цвета на червилото. Комбинирани обаче не ми допадат чак толкова. Това, разбира се, е твърде субективно и на Вас именно комбинацията между двата продукта може да Ви хареса най-много.

Когато излезнаха първите промо-снимки на Viva Glam Taraji P. Henson II бях малко притеснена доколко тези цветове ще ми седят добре. А исках да ги имам. Първо, заради каузата и второ, заради самата Taraji. Радвам се обаче, че се харесах с цветовете и особено за есента смятам, че са много подходящи. Както знаете, аз съм със светла кожа и въпреки това цветовете ми седят добре. Разбира се, смятам, че най-впечатляващи ще седят върху тъмни кожи. Поне според мен, на самата Taraji седят великолепно.



Интересно ми е на Вас допада ли ви MAC Viva Glam Taraji P. Henson II и бихте ли носили червило и глос в тези цветове?



* Продуктите са ми предоставени от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up