MAC Viva Glam Taraji P. Henson


Здравейте!

Звездата в днешния пост е новата Viva Glam колекция на MAC!





Всяка година лице на Viva Glam е различна известна личност. Най-новото лице на колекцията е прекрасната Taraji P. Henson!

Както знаете, приходите от Viva Glam колекциите на марката се даряват в помощ на хората, засегнати от ХИВ/СПИН. Не съм сигурна каква точно е цената в България на червилото и глоса, тъй като аз си ги поръчах от Англия, но предполагам са между 35 и 40 лева.


Както вече споменах, лице на колекцията е Taraji. Аз я обожавам и именно тя е основната причина, поради която си купих червилото и глоса. Като цяло това не са цветове, към които посягам често, но обичам да пробвам нови неща!



Червилото и глосът мога да се носят както заедно, така и по отделно. Както при всяка Viva Glam колекция, така и при тази, лично аз намирам най-подходящо продуктите да се използват заедно, защото се допълват чудесно.



Цветът и на двата продукта е искрящ и наситен. Напомня за лято, горещо слънце и ледени коктейли. Много свеж и открояващ се!

Гилзите на продуктите също правят впечатление и допълват перфектно цвета на червилото и глоса.

Червилото е с матов финиш, но е комфортно за носене и не предизвиква сухота в устните ми.

Глосът съдържа колекция от бляскави частици, които чудесно се заиграват с попадащата върху тях светлина. Той също е много комфортен за носене, не е от типичните лепкави глосове.


Трайността на червило и глос при мен е около 4-5 часа без консумация на храни. Ако ям, глосът се изтрива почти мигновено, но червилото единствено губи леко интензивност.

В края на това видео може да видите как седят и двата продукта върху устните ми:



Ако Ви допадат такъв тип цветове, то непременно разгледайте предложението на MAC! За по-топлите месеци тази комбинация със сигурност ще бъде хит! Допълнителен плюс е дарителската кампания на колекцията.

На Вас харесват ли Ви цветовете на новите Viva Glam и коя всъщност ви е любимата Viva Glam колекция до момента?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up