Dior Hydra Life Micellar Water, Oil to Milk & Exfoliating Powder


В последните няколко месеца Dior са неудържими и вадят хитов продукт след хитов продукт. А днес в блога става дума не само за един продукт, а за цяла серия. Защото Hydra Life определено заслужава внимание и впечатлява. Как и защо - прочетете в поста!




Hydra Life е позната от преди серия на Dior, но сега в нея се включват нови продукти, с подобрени опаковки и състав.

Състав и активни съставки няма да рецитирам. Това е блог за впечатления, а не за изреждане на рекламни текстове, тях със сигурност ще ги срещнете другаде. За мен описанието на усещането, резултатът и ефектът са много по-важните!

Лансираните продукти тази година са:
 - Sorbet Creme - хидратиращ крем;
 - Sorbet Water Essence - есенция за дълбока хидратация;
 - Glow Better Fresh Jelly Mask - маска за блясък;
 - Pores Away Pink Clay Mask - маска за почистване и минимизиране на порите;
 - Extra Plump Smooth Balm Mask - подхранваща маска;
 - Lotion to Foam - почистваща пяна;
 - Oil to Milk - почистващо мляко;
 - Micellar Water - мицеларна вода;
 - Time to Glow Ultra Fine Exfoliating Powder - ексфолираща пудра.


Като човек, който нямаше никакво търпение да тества новите продукти, ги поръчах веднага щом се появиха в чужбина. Тествам ги от около месец и смятам, че съм придобила достатъчно обективни впечатления, които днес ще споделя с Вас. Знаете, ревюта се правят след достатъчно дълга и постоянна употреба, а не след едно мацване или пробва на мостра!

Аз съм от хората, които по-рядко сменят кремовете си, но нямат нищо против да тестват нови и нови продукти за почистване на кожата. Именно затова първите продукти, които избрах да тествам от Hydra Life са мицеларната вода, олиото/мляко за лице и ексфолианта.

Преди да премина към по-конкретното описание, искам да Ви споделя страхотната новина, че цялата нова гама от продукти е вече налична в магазини Sephora!


За Hydra Life брандът обешава изчистен състав, лишен от излишни елементи и опаковки от еко-материали.

Относно опаковките - признавам, че когато видях първите промо-снимки на серията, бях малко скептична, защото те не ми изглеждаха на ниво Dior. На живо се оказа, че нещата са много по-различни. Опаковките са изчистени и стилни, изглеждат и се чувстват масивни и качествени, като все пак остават лесни за ползване и съхранение. Удоволствие е да ги гледам всеки ден подредени в банята ми!

* Dior Hydra Life Oil To Milk - ако трябва да направя класация на трите продукта, които имам към момента (а аз не искам да правя такава класация, защото ги обичам еднакво), то на първо място поставям този феноменален продукт! Това е олио, което при допир с вода се превръща в млечна емулсия. Почиства кожата с невероятна лекота, а след себе си я оставя копринено мека на допир и успокоена.

Аз съм човек, който използва много грим, респективно използвам и много средства за дегримиране. Ако се гримирам 1 час, то поне 15 минути махам грима, тъй като използвам много и различни продукти. Oil To Milk буквално премахва грима ми за 2-3 минути, дори и водоустойчивия. И говоря за целия грим - лице, очи и устни. Премахва фон дьо тен, премахва спирала и очна линия, премахва дори течните матови червила и то с лекота. Щастлива съм, че открих Hydra Life Oil To Milk! Освен, че прави всичко, от което имам нужда, го прави бързо, а и ми пести пари. При ежедневно гримиране един двуфазен демакиант за очен грим свършва за около седмица и половина. Сами разбирате, че постоянното подновяване на този тип продукт е доста сериозна инвестиция, която вече не е нужно да правя. Защото Hydra Life Oil To Milk премахва спирала и наситена черна очна линия с едно движение и то без какъвто и да е дискомфорт на очите и дори ако продукт попадне в тях, не люти!

Цената на Dior Hydra Life Oil To Milk е 68 лева, а големината 200 мл.



* Dior Hydra Life Micellar Water - откровено Ви казвам, че аз не харесвам мицеларните води особено много. Когато излезне някоя нова, бих си я купила, за да я тествам, но щом свърши - не бих я подновила. Просто не е продукт, към който обичам да посягам. Мицеларната вода на Dior определено е една от най-добрите, които съм ползвала, но като тип продукт не е "моят продукт". Ако Вие обаче обичате мицеларни води, то тази няма как да не Ви хареса. Нежна и същевременно ефективна е. Води се, че може да се ползва и за очи, но не съм я тествала по този начин. След употребата ѝ кожата е мека, нежна, почистена и в никакъв случай не се чувства опъната или суха (което съм усещала при други подобни продукти).

Цената на Dior Hydra Life Micellar Water е 68 лева, а големината 200 мл.



* Dior Hydra Life Time To Glow Ultra Fine Exfoliating Powder  - обичам да ексфолирам кожата си! Това е един от най-прекрасните ритуали за мен, така че не е изненада, че нямах търпение да пробвам ексфолиращата пудра на Dior. Да, това е пудра. Концепцията не е нова, пробвала съм такъв тип продукт и на други марки, но версията на Dior категорично ми стана любимата!

Hydra Life Time To Glow Ultra Fine Exfoliating Powder се използва като малко количество продукт се изсипе в ръката, а след това се обтрива лицето. Може ръката да е предварително намокрена, или пък да добавите вода след това, или пък да не добавяте въобще, а кожата, върху която се нанася да е навлажнена - опциите са много. Важното е само да не се използва върху околоочния контур. Частичките на пудрата са фини и нежни и с превръщат с мека пяна за почистване на лицето. Страхотно е усещането от използването на този продукт. Макар да съм фен са сериозното (и категорично вредно) ексфолиране, тази ексфолираща пудра ме впечатлява със своята нежност, като въпреки това получавам и ефективност. След употребата на пудрата кожата е почистена, ексфолирана и омекотена. Няма никаква сухота, опънатост или дискомфорт върху кожата. А и съм влюбена в аромата! Като всеки ексфолиант, и този е препоръчително да се използва един или два пъти в седмицата, но предвид нежната му текстра, аз го използвам по-често.

Цената на Hydra Life Time To Glow Ultra Fine Exfoliating Powder е 84 лева, а големината 40 гр.


Аз комбинирам тези три продукта по следния начин - премахвам целия грим с олиото/млечна емулсия, а след това с тампон минавам с мицеларната вода (и винаги тампончето остава бяло!). Около 3 пъти в седмицата между двата споменати продукта, използвам ексфолиращата пудра.

Откакто започнах да почиствам по този начин лицето си, премахването на грим вече не е най-омразната ми част от деня, а прекрасен ритуал, който ми отнема минимално време, а ми дава максимален резултат.

Сигурно сте забелязали, че това ревю е пълно с положителни оценки. Няма как да е друго обаче. За мен тези продукти от Hydra Life са абсолютен хит и не мога да пестя суперлативите си за тях! Поръчала съм си още два продукта, а след като вече са налични в България - смятам да тествам и останалите!

Ще се радвам да ми споделите какви са Вашите впечатления от серията и кой продукт Ви е допаднал най-много като концепция. 






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up