Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadows


Ако се интересувате от козметика, то няма как да не сте чували за новите глитърни сенки на Stila. Днес ще Ви представя моя поглед върху тях, като по-конкретно ще става дума за цветовете Smoldering Satin, Rose Gold Retro и Kitten Karma.





Малко основна информация - Stila Cosmetics не се предлага в България. Продукти на марката може да поръчате от редица сайтове. Само за пример - https://www.cultbeauty.co.uk и http://beautybay.com.


Опаковката на сенките е като на малко глосче за устни, дори апликаторът е подобен. Плюс е, че контейнерът с продукт е прозрачен, така че лесно се вижда какъв е цветът вътре.

Във всяка опаковка има 4,5мл. продукт, а цената е 23£/25,70€.


Както вече споменах, апликаторът на сенките наподобява този на глосовете за устни. Изключително удобен е за употреба, поема и съответно нанася достатъчно продукт върху кожата. Освен това е прецизен, което го прави идеален за постигане на визии "cut crease", които се получават с лекота.




Нека да Ви кажа директно - тези сенки си заслужават цялата слава. Абсолютно и категорично има защо да са изброявани като любимци от почти всеки блогър и влогър. Пигментът им е страхотен, като самият продукт комбинира в себе си същевременно цвят и блясък. А блясъкът е това, което прави Magnificent Metals продукт, който изпъква пред всички останали. Ако сте пробвали да направите грим с глитъри, то знаете колко е трудно това. Изисква както допълнителни техники и внимание, така и някаква по-специална база/основа за нанасянето им.


Снимката преднамерено не е фокусирана, за да се види ясно блясъкът на сенките
Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadows са сенките, които могат да Ви донесат най-силния блясък и то по най-лесния начин. Буквално едно минаване с апликаторчето е достатъчно за силен, плътен цвят и наситен блясък с ясно видими частици и глитъри.




Тези сенки са направени за почитателите на глитърите. Вариантите за ползване са много - върху целия клепач като основен цвят, в линията на долните мигли като акцент или дори нанесени с тънка четка като очна линия. Изборът е Ваш, а от Stila гарантират, че погледът Ви няма да остане незабелязан.

За да използвате Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadows не Ви трябва специална база за глитъри, но е задължително да ползвате сенките с някаква база. При ползване без база частичките попадат по лицето. Когато продуктът се нанесе върху база, няма да имате никакъв проблем с дълготрайността и интензивността му докато не го премахнете. И като споменах премахването - то не е от най-бързите, защото продуктът съдържа много голямо количество частички и се иска малко повече усърдност за премахването им.

Съветвам Ви да не се опитвате да разнасяте сенките, защото при работа с четка върху тях, частичките падат. Ако не се пипат с четка и е нанесена база за сенки, гарантрано няма да имате никакъв проблем с попаднали върху лицето блясъчета.

Определено тези сенки се превърнаха и в мои любими и ги препоръчвам на всички грим-експериментатори и почитатели на бляскавите очи. Сигурна съм, че по-бързо, лесно и удобно нанасяне на глитърни сенки поне към този момент, не съществува!






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up