Marc Jacobs Glow Stick Glistening Illuminator


Днес отново ще пиша за хайлайтъри. Ако направя някаква статистика съм сигурна, че резултатът категорично ще покаже, че именно за хайлайтъри пиша най-често. Обичам ги!

Хайлайтърът, повод на днешната публикация, не е типичният хайлайтър, към който посягам в ежедневието. Всяко правило обаче има своите изключения и Glow Stick-ът на Marc Jacobs се оказа именно такова. Защо? Може да прочетете в поста.





Този стик си купих миналото лято при едно пътуване до Милано. Козметиката на Marc Jacobs се продава в магазини Сефора в Италия, така че ако Ви предстои пътуване до там - непременно разгледайте марката.

Та, купих си преди доста време този стик-хайлайтър, но така и не го пробвах допреди месец-два. Радвах се, че го имах, но като цяло не си падам по кремообразните продукти и затова не тръпнех от нетърпение да влезе в грим-рутината ми.


Всичко обаче се промени веднага след първото нанасяне на Glow Stick Glistening Illuminator. Толкова харесах ефекта от този стик, че в последните седмици това се оказа най-често използваният от мен хайлайтър. А при наличието на колекция като моята, това определено означава много.

Стикчето е идеално както за лек грим, така и за по-силен и наситен. Може да се нанася на гола кожа, може да се ползва и при визии no makeup makeup, може да се напласти или дори да се положи като основа за нанасяне на класически хайлайтър. Опциите са много, а ефектът винаги страхотен. Дълготраен е и то въпреки омазняването на кожата ми. Нанесен сутрин, ефектът е ясно забележим докато не премахна грима.

Тъй като напоследък аз съм на вълна минимален грим (чудо, знам!), стикът на Marc Jacobs се връзва идеално с правените от мен визии. Придава на кожата ми страхотен и по мое желание - естествен блясък. А освен това (почти) не акцентира върху несъвършенствата на кожата ми!


Цветът е светло златисто шампанско. Виждат се миниатюрни частички, които по никакъв начин не дразнят окото, а се вписват идеално в общия ефект на озаряване.

Опаковката на хайлайтъра не ми е особено любима чисто визуално. Просто не е моят тип, но е удобна и здрава.

Marc Jacobs Glow Stick Glistening Illuminator е на цена $42/£28/€40,50. Стикът е с големина 14 грама, което определено е огромно количество, особено като се има предвид колко икономичен е продуктът.


На снимката ефектът от стика не се вижда особено добре, но в някое следващо видео със сигурност ще покажа хайлайтъра в действие.

За мен Marc Jacobs Glow Stick Glistening Illuminator се оказа неочаквано попадение. Не съм вярвала, че кремообразен продукт ще ми допадне толкова много. Именно този хайлайтър е и причината толкова много да харесвам новата си по-нежна визия.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up