петък, април 21, 2017

Marc Jacobs Glow Stick Glistening Illuminator


Днес отново ще пиша за хайлайтъри. Ако направя някаква статистика съм сигурна, че резултатът категорично ще покаже, че именно за хайлайтъри пиша най-често. Обичам ги!

Хайлайтърът, повод на днешната публикация, не е типичният хайлайтър, към който посягам в ежедневието. Всяко правило обаче има своите изключения и Glow Stick-ът на Marc Jacobs се оказа именно такова. Защо? Може да прочетете в поста.
Този стик си купих миналото лято при едно пътуване до Милано. Козметиката на Marc Jacobs се продава в магазини Сефора в Италия, така че ако Ви предстои пътуване до там - непременно разгледайте марката.

Та, купих си преди доста време този стик-хайлайтър, но така и не го пробвах допреди месец-два. Радвах се, че го имах, но като цяло не си падам по кремообразните продукти и затова не тръпнех от нетърпение да влезе в грим-рутината ми.


Всичко обаче се промени веднага след първото нанасяне на Glow Stick Glistening Illuminator. Толкова харесах ефекта от този стик, че в последните седмици това се оказа най-често използваният от мен хайлайтър. А при наличието на колекция като моята, това определено означава много.

Стикчето е идеално както за лек грим, така и за по-силен и наситен. Може да се нанася на гола кожа, може да се ползва и при визии no makeup makeup, може да се напласти или дори да се положи като основа за нанасяне на класически хайлайтър. Опциите са много, а ефектът винаги страхотен. Дълготраен е и то въпреки омазняването на кожата ми. Нанесен сутрин, ефектът е ясно забележим докато не премахна грима.

Тъй като напоследък аз съм на вълна минимален грим (чудо, знам!), стикът на Marc Jacobs се връзва идеално с правените от мен визии. Придава на кожата ми страхотен и по мое желание - естествен блясък. А освен това (почти) не акцентира върху несъвършенствата на кожата ми!


Цветът е светло златисто шампанско. Виждат се миниатюрни частички, които по никакъв начин не дразнят окото, а се вписват идеално в общия ефект на озаряване.

Опаковката на хайлайтъра не ми е особено любима чисто визуално. Просто не е моят тип, но е удобна и здрава.

Marc Jacobs Glow Stick Glistening Illuminator е на цена $42/£28/€40,50. Стикът е с големина 14 грама, което определено е огромно количество, особено като се има предвид колко икономичен е продуктът.


На снимката ефектът от стика не се вижда особено добре, но в някое следващо видео със сигурност ще покажа хайлайтъра в действие.

За мен Marc Jacobs Glow Stick Glistening Illuminator се оказа неочаквано попадение. Не съм вярвала, че кремообразен продукт ще ми допадне толкова много. Именно този хайлайтър е и причината толкова много да харесвам новата си по-нежна визия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар