Burberry Silk and Bloom Blush Palette


Burberry не е марка, която се асоциира със своята козметична линия. От време на време обаче имат наистина добри попадения и днес пиша точно за едно такова, носещо красивото име Silk and Bloom Blush Palette.





Burberry Silk and Bloom Blush Palette е лимитиран руж за Пролет 2017 година. Големината му е 5 гр., а цената малко под 60 евро. Предполагам го има навсякъде, където се предлага марката. Аз купих моя от Атина.




Опаковката на ружа е типичната опаковка за всеки грим-продукт на Burberry. Няма как да не бъде разпозната. Красивата кутийка е скрита в черен велурен калъф, а заедно с тях има и малка четка за нанасянето на продукта. Четката не ми допада и не възнамерявам да я използвам.



Принтът на Burberry Silk and Bloom Blush Palette е очарователен и освен, че съчетата в себе си два цвята, той не е плосък, а триизмерен. По-тъмният цвят, играещ ролята на сянка в принта, е само в най-горния пласт и изчезва след няколко ползвания.

Купих продукта с идеята да го ползвам над ружове, тъй като при пробата в магазина ми се стори, че е с лека пигментация. Оказа се, че греша. Silk and Bloom Blush Palette е доста пигментиран и сам по себе си абсолютно достатъчен за руж.


Спечели ме както с цвета си, така и с ефекта, който дава върху кожата. Има безкрайно много фини частици в себе си, които не се натрапват и не седят грозно, а озаряват нежно и класно кожата. Въпреки наличието на блестящи частици, те не акцентират върху несъвършенствата на кожата, както този тип продукти е характерно да правят.

Burberry Silk and Bloom Blush Palette може да се напластява и да се получи доста интензивна визия с него, но може да бъде нанесен и много леко, като така седи изключително естествено.




С него кожата изглежда свежа и здрава, с така красивия и модерен "блясък отвътре".

За мен Burberry Silk and Bloom Blush Palette се оказа голямо попадение и усешам, че все по-често ще посягам към него. Работата с ружа е лесна, като той се прелива мигновено с кожата, а цветът, който дава, е подходящ за всякакви гримове и поводи.

Ако си търсите нещо, което да се вписва във всеки един грим и да дарява кожата с нежен и естествен блясък, то със сигурност Burberry Silk and Bloom Blush Palette ще Ви хареса! 💜





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up