Make Up For Ever Star Lit Powder #13 & #15


Здравейте!

Предполагам знаете, че обичам бляскавите продукти! Днес ще Ви разкажа именно за два такива, които определено заслужават голямо внимание!





Make Up For Ever Star Lit Powder е един от най-новите продукти на марката. Серията вече е заредена в магазини Sephora и именно от там ги купих и аз. Цената им, по спомен, е 47 лева, а количеството зависи от конкретния цвят. Номер 13 е с големина 1,2 гр., а номер 15 - с големина 1,4 гр.


Този прахообразен продукт е с наистина наситен блясък, като освен малки частички, съдържа и по-едри такива. Предлага се в няколко различни цвята, като за себе си аз избрах да взема светлия Ivory цвят, както и Golden Pink, който върху моята кожа намирам не за розов, а за прасковен!

Номер 13

Номер 15

Star Lit Powder е многофункционален продукт и може да се използва по много и различни начини. Точно както и пигментите на MAC, може да се използва като сянка за очи, като хайлайтър, да се добави към червило, лосион за тяло, да се положи леко над руж и т. н. Възможностите са безгранични. 

Полагането на база когато се използват като сенки е задължително!


Аз обичам да използвам двата цвята като сенки, а по-светлия от тях - и като хайлайтър. Нанесен така е наистина доста забележим и със силен блясък, така че ако Вие не си падате по такъв вид сияние - не го пробвайте. Дори и на мен при първото такова носене ми се стори доста силен.



И двата цвята са силно пигментирани и минимално количество от тях е достатъчно за плътен и наситен цвят и силен блясък.


Make Up For Ever Star Lit Powder е интересен продукт, който развихря въображението. Истината е, че не мога да си представя как могат да се постигнат нежни визии с него. Сякаш не е направен за такъв тип визии или поне цветовете, които аз имам не са. Те привличат вниманието мигновено и няма как да останат незабелязани. 

Дали Star Lit Powder ще Ви хареса зависи изцяло от това дали и колко харесвате блясъка. Ако го харесвате, със сигурност Star Lit Powder ще Ви допадне!






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up