Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit


Няма как да не сте забелязали, че обожавам хайлайтърите. Въпреки това обаче, никога не съм имала желание да притежавам който и да е от всеизвестните Glow Kit-ове на Anastasia Beverly Hills. Това се промени в мига, в който видях колаборацията на бранда с Nicole Guerriero.





Поръчах палитрата в мига, в който се появи. Толкова силно я желаех! От първата изтекла снимка в интернет бях сигурна, че я искам. И ето, вече е в ръцете ми и нямам търпение да Ви разкажа повече за нея. Може да разпознаете кога някой продукт ме вдъхновява по броя на снимките, които включвам в поста. Ето, от над 70 направени снимки, днес тук ще видите 18, много от тях близки по вид, но не исках да се откажа от нито една от тях!




Опаковката на Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit е от твърд картон в розов цвят и се затваря посредством магнит. Може би съм споделяла, че аз не харесвам розовото, но това розово, което са избрали за картона е толкова нежно и сладко, че няма как да не се хареса. Опаковката на glow kit-а е без огледалце и излишни апликатори и четки. Опаковката се усеща здрава и е страхотна за път, тъй като е компактна.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit съдържа 6 хайлайтъра, всеки един с големина от 4,5 гр. или общо 27 гр., а цената е 40$/39£.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit е лимитиран продукт.




Всички 6 хайлайтъра от палитрата са с много интензивен пигмент. На снимките изглежда, че съдържат едри частици, но реално такива върху кожата няма. Ефектът от хайлайтърите е на невероятно силно озаряване, дават почти "мокър" ефект. Ако искате естествен хайлайтър, то Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit със сигурност не е Вашият продукт. Няма как да го постигнете с тази палитра. Ако сте почитател обаче на екстремно силния хайлайт, то побързайте да поръчате този кит преди да се е изчерпал.

Искам силно да подчертая, че макар Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit да е от най-пигментираните, ефектът от него не е "просташки", не е "клоунски", не е грозен. Няма да навлизам в подробности, за да няма засегнати от написаното от мен, само леко ще спомена хайлайтърите на Jeffree Star и ще намигна ;)

Kitty Kat | Forever Young | Daydream

Kitty Kat | Forever Young | Daydream

Forever Lit | Glo Getter | 143

Forever Lit | Glo Getter | 143

Текстурата на хайлайтърите е отлична. Сравнително меки са, а разпрашването е минимално. Както вече споменах - пигментът е повече от отличен.

Като цветове, нанесени на кожата хайлайтърите седят по-светли, отколкото изглеждат в палитрата. Освен това има и бял цвят, с който могат да се смесват останалите. Цветът Daydream намирам идеален за нанасяне върху ружове, а всички цветове освен това мога да се използват и като сенки за очи.





Освен, че на едно място има цели 6 (ако не броим цветовете, които се получават при комбиниране) хайлайтъра с отлични качества, това е и една от формулите, които минимално акцентират върху кожните несъвършенства.

Харесвам всичко в този Glow Kit - от розовата опаковка с хамелеонест надпис, през селекцията от цветове и възможноста от безброй комбинации, та чак до прекрасната текстура и силен пигмент. За мен определено Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit е хитов продукт и ако Вие си падате по силния блясък - замислете се за поръчка! 💜





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up