It's beginning to look a lot like Christmas



Днешният пост е малко по-различен, но за първи път толкова ме е обхванала толкова силно коледната треска, та се надявам да ми простите :)

Реших, че може би ще е интересно да Ви покажа и разкажа за коледната украса, която направих тази година. Ако темата представлява интерес за Вас - може да видите всичко след прекъсването.




Тази година украсих много рано. Традиция в семейството е елхата да бъде сложена чак на 24-ти декември, но на мен не ми се чакаше. Гледат ми се светлинки, пеят ми се коледни песни, пие ми се топло мляко с шоколад.


Едно коледно чорапче виси на стената (камината не ми се стори подходящо място за него) и ще бъде напълнено с вкусни коледни изненади. Чорапчето купих от магазин Джъмбо.


Два такива ангела купих от магазин Home Decoration & Gifts в София Аутлет Център. Ангелчетата са стъклени. Единият е по-голям, другият по-малък. Цената им беше, по спомен, около 11-15лв. за брой.




В големия ангел сложих малки топки за елха. Всичките лилави, но с различен ефект - блестящи, матови, брокатени и прозрачни. Добавих и изкуствен сняг. Помолих половинката да измисли капаче, за да не изпада коледният пълнеж.

По същия начин може да се декорира и с висока чаша на столче.



В малкия ангел сложих светлинки от Джъмбо, които се захранват чрез батерии. Вечер светят прекрасно!









На високата маса в трапезарията върху голямо плато сложих гирлянд, декорирах го с играчки в златно и червено, масивни червени свещи и отново светлинки на батерии.


Украсата е готова. Сега остава само да пуснете коледния диск на Майкъл Бубле, да направите горещ шоколад за Вас и любимия човек и да се насладите на предстоящите празници, изпълнени с много настроение и усмивки!



А Вие украсихте ли вече?






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up