Честит рожден ден, Eat Love Make up!



Кой е вече голямо блогче? :)

Хихи, малко лигавщини са позволени на днешния ден, нали? :)

Преди една година създадох това мое местенце. Благодаря много на Адри и Жаки, които ме насърчиха.

Очакванията ми за развитието на блога бяха много по-скромни, отколкото се оказа действителността. Благодаря от все сърце на всички, които ме изненадаха така приятно с интереса и посещенията си. Наистина за една година блогът порасна повече отколкото предполагах, че ще. И това е възможно само заради Вашата подкрепа. Благодаря Ви, че Ви е интересно тук, благодаря Ви, че се връщате. Благодаря за всеки коментар и всеки "лайк" на страницата. 

Какво си пожелавам - само здраве. Другото само ще дойде. Не искам да си поставям цели, искам да следвам сърцето си и ако то намери съмишленици това ще е моята награда. Искам да празнуваме още много рождени дни заедно и ако мога да Ви радвам с нови игри и награди. Дано свещичките върху мъфинчето се увеличават :)

Няма да Ви занимавам повече с глупости. Нека пристъпим към интересната част - подаръците :) В тази връзка - благодаря за страхотните коментари. Само ако знаете колко много ме зарадвахте с тях <3 Препрочитам си ги постоянно :)

Всички, които оставиха коментара си, бяха включени в играта. Всеки получи номерче според реда на коментиране. С помощта на Random.org избрах един номер и той е... Вижте сами:


Ще чакам победителят да се свърже с мен до 11.05.2014г., за да се разберем как да получи наградата си. Ако не го направи, ще изтегля нов печеливш.

Отново едно огромно БЛАГОДАРЯ за Вашата подкрепа!

Happy Birthday, Eat Love Make up!





16 коментара

  1. Честит рожден ден :) Пожелавам ти много приятни и желани покупки с които да ни радваш и занапред <3

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден дден на прекрасния ти блог :)) пожелавам ти още повече верни читатели, много положителни емоции и вдъхновение :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Честит първи рожден ден на блжга и от мен. Да расте откъм верни читатели и прекрасни публикации :) Честито и на победителката. Успех! 😘

    ОтговорИзтриване
  4. Честита първа годинка на блога! Желая ти и аз много здраве и вдъхновение, за да не спираш да ни радваш все така с красивите и интересни публикации! Прегръдки

    ОтговорИзтриване
  5. Честит рожден ден на чудесния ти блог! На теб - вдъхновение и ентусиазъм! И много, много слънчеви зайчета и щастливи искрици в душата :)

    ОтговорИзтриване
  6. Честит рожден ден на блога ти!Много здраве, радост и вдъхновение! :))

    ОтговорИзтриване
  7. Честит рожден ден на блога :) Много вдъхновение и креативност :) Честито и на победителката,със здраве да си използва прекрасните изненади,които съм сигурна ,че си подготвила :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честит рожден ден на блога :) Още много вдъхновение, успехи и нови читатели!

    ОтговорИзтриване
  9. Честита годинка и от мен! ♥

    ОтговорИзтриване
  10. Честита годинка на блога! :) Желая ти още много вдъхновение и много нови читатели!

    ОтговорИзтриване
  11. Аз няма да ти честитя защото ми се вижда нелепо един блог да се дундурка като малко дете и да му се празнува 1, че 2 и т.н.годинки.Забелязвам обаче че от 128 записани за гивауея да ти честят са се върнали само 10.
    Пожелавам ти истински читатели, истински фенове във фейсбук и истински почитатели.
    :)
    Марица Иванова

    ОтговорИзтриване
  12. Честит годинка на блога! Още много нови читатели, интересни и полезни статии. :)

    ОтговорИзтриване
  13. Честита първа годинка!!! Пожелавам ти още повече вдъхновение, още повече публикации и още повече читатели. Честито още един път :-))))) :*

    ОтговорИзтриване
  14. Благодаря много на всички за хубавите пожелания :)

    ОтговорИзтриване
  15. Честито и от мен, Ел!!!

    За мен това си остава най-естетически подерденият и полезен козметичен блог с прекрасни снимки винаги в него и често надничам тук!

    Успех!
    kopche

    ОтговорИзтриване
  16. Пропуснала съм този рожден ден :( Но това не пречи да пожелая много успехи и копринени лилави пеперудени криле,с които да можеш да прелетиш до всички цветове на фантазията!Ако беше писателка,щеше да си създала бестселър ,като Хари Потър :)Блогът ти е също толкова магичен и фантастичен :) Изпращам пеперудени целувки :-*

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up