ColourPop продукти за вежди - ревю и впечатления


Голям хит настана в Интернет-пространството, когато стана известно, че ColourPop ще лансират и линия продукти за вежди. Привлечена от ниската цена и голямото разнообразие от цветове, се сдобих с три желани продукта.




Избрах да взема една помада (кремообразен продукт) и два молива. Помадата и един от моливите са в цвят Dope Taupe, а другият молив е Bangin' Brunette.


Цената на помадата е 6 долара за 3 гр. продукт. Моливите струват по 5 долара за 0,09 гр. продукт.

Опаковката на помадата е точно като тази на гел-очните линии на ColourPop.


Моливите са двустранни - от единия край е самият молив, а от другия има четка за разресване на веждите.


Опаковката на моливите е много, много долнопробна, без извинение. Пластмасата се усеща евтина и лесно-чупеща се, като дори скърца. Моливът се показва по класическия начин - чрез въртене на опаковката, но най-неприятното е, че не може да се прибере. Тоест винаги трябва да се вади по съвсем малко, защото няма как да се завърти обратно в гилзичката. Безумие, нали?


И от двата продукта останах много разочарована и не Ви ги препоръчвам.

Помадата е със сравнително суха консистенция, а цветът въобще не отговаря нито на описанието, нито на картинката в сайта, нито на името си.

Моливите обаче се оказаха дори по-разочароващи. Писецът им не е тънък и прецизен. Освен това също са със суха консистенция и "рисуването" по кожата причинява дискомфорт. Bangin' Brunette е сравнително добър цвят, но Dope Taupe е абсолютно неподходящ за моите вежди. Цветът в действителност се оказа много топъл, дори леко рижавеещ.

На посочените демонстративни снимки минусите относно цветовете не се виждат много добре, в действителност Dope Taupe ми седи направо нелепо.

Както вече споменах - по никакъв начин не пропоръчвам и двата продукта. По-добре отделете малко повече пари и си вземете наистина добър молив, като тези на Anastasia Beverly Hills. Версията на ColourPop не си заслужава дори и за проба.


Свързани публикации:














Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up