ColourPop x CoffeeBreakWithDani


Много постове приготвям, много не успявам да публикувам на време. Случаят и с този сет е такъв - той вече не е официално в продажба, но знаете - човек ако иска - намира начин. Dani е доста известна ю-тюбърка и може би феновете й ще искат да разберат малко повече за колаборацията й с ColourPop.


 

А колаборацията й не струва. Нека ме извинят феновете на CoffeeBreakWithDani, но това си е самата истина. В този сет са събрани 4 от най-неуспешните цветове, правени от ColourPop. Нито един от тях не си заслужава вниманието. Може да Ви се струва, че Kindness е интересен цвят, но изглежда такъв само в опаковката на продукта. Нанесен самостоятелно върху клепача не придава почти никакъв цвят, а нанесен върху друг цвят - ефектът му почти се губи.

При останалите цветове дори няма какво интересно да се коментира.

Съжалявам да разочаровам феновете на Dani и искрено се надявам, че няма да ми се обидят, но тази 4-ка сенки е наистина едни от най-лошите, които съм пробвала. А специално за ColourPop - определено имам база за сравнение.



Иначе основната информация си я знаете - сетът струва(ше) 20$ и включва 4 цвята, всеки по 2,1 гр. Ако не сте успели да се сдобиете с ColourPop x CoffeeBreakWithDani от официалния сайт на марката, но определено не си правете труда да поръчвате сета от e-bay и да плащате двойната му цена там. Наистина не си заслужава. Единственото, което ми харесва в целия сет, е картонената му опаковка!


Свързани публикации:













Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up