Jeffree Star Cosmetics Androgyny Velour Liquid Lipstick


Най-накрая имам матовото червило на всички матови червила :) Е, не и без помощ от приятел, за което безкрайно благодаря :* Androgyny е червило, с което е доста трудно човек да се сдобие, но дали си заслужава "борбата" - ще Ви разкажа след прекъсването.





Започвам с основната информация. Androgyny, когато е налично (а това е много рядко), може да поръчате от сайта на Джефри - http://jeffreestarcosmetics.com, както и от https://www.morphebrushes.com

Моята бройка е поръчана от сайта на Джефри Стар. Сайтът доставя до България, като доставката е доста бърза - около седмица. Доставката струва $10,95. Самото червило е на цена $18,00, та общо платих 54 лева. На опаковката на колета беше написана реалната стойност на червилото, без цената на доставка, а във фактурата вътре в колета имаше фактура за общата стойност.


Опаковката никак не ми харесва заради розовите си елементи. Да, те са любими на Джефри, но аз като цяло не си падам по розовото. Иначе самият апликатор е много удобен и нанася прецизно цвета.


Състав
Червилата на Джефри Стар не са тествани върху животни, а съставът им може да видите на горната снимка. Както и някои препоръки за ползване от Джефри :) Целувките са позволени ;)


Ароматът на червилото е отвратителен :) Приятели казат, че мирише на Мохито. Е, аз не знам как мирише мохитото, та за мен ароматът е на котешко пики :) Да, правилно прочетохте. Половинката потвърди неприятното ми усещане, така че - пики е. Хубавото е, че се усеща само при нанасяне и веднага след това вече може да се диша спокойно :D


Интересно за Androgyny е, че цветът в опаковката, на ръка и на устни няма нищо общо, както и сами ще се убедите от снимките.




Като цвят аз лично не съм впечатлена от начина, по който Androgyny седи на мен, защото имам поне няколко подобни цвята на ColourPop и Sephora.

Това, което не може да се отрече обаче е, че наистина Velour Liquid Lipstick на Jeffree Star са най-комфортните за носене течни матови червила. Наистина не се усещат върху устните, не изсушават, не се впиват в тях и те самите не изглеждат дехидратирани. 100% комфорт без никакви притеснения за последиците след махането на червилото, защото такива няма.

Androgyny е с отлична трайност, като само мазните храни нарушават безупречния му вид. И макар да е невероятно издръжливо, при дегримиране се премахва от раз, което не може да се каже за ColourPop, например. Освен това не се размазва през деня, не се отбелязва на чаши и както Джефри вече ни каза - целувките са ОК, половинката няма да бъде белязан с червилото :)

Определено съм очарована от качествата на Androgyny, макар цветът да не е нищо невиждано.

Ако много Ви се носят течни матови червила, а са некомфортни за Вас или изсушават устните Ви, то препоръчвам да пробвате някое на Jeffree Star. Лично аз по-лесно за носене течно матово червило не съм имала.









Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up