Бюти събития и презентации през март


Принципно нямам възможност да посещавам всички събития, за които получавам покани, но се старая. През месец март имаше наистина много и все интересни събития. За 4 от тях ще Ви разкажа днес.

Зимна градина, Capital Fort Sofia



* Sisleÿa L’Intégral Anti-Age


На 7-ми март в невероятно красивата Зимна градина на Capital Fort се състоя представянето на най-новата анти-ейдж грижа на Sisley.



В нова глава от грижата против стареене Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge надгражда Sisleÿa Global Anti-Âge с нова формула с двойна сила, която действа освен върху вроденото и причиненото от външни фактори стареене, сега и върху видимите признаци на поведенческо стареене.

Днес съществуването на нови сфери за изследвания осигурява нова перспектива. Всъщност бе доказано, че поведенческото стареене – наричано още епигенетично, вторично, оставя върху лицето дори повече следи от генетичното стареене. Може да се каже, че то е преобладаващо отговорно за стареенето като цяло!!!


Животът, скоростта му, стресът, който причинява, турбуленциите му, изборът, който правим – тютюнопушене, прекомерно излагане на слънце, нездравословно хранене и т.н., ни карат да стареем по-бързо и се комбинират с познатите ни вече фактори от околната среда: УВА и УВБ лъчи, замърсяване и свободни радикали.


Тези фактори нарушават жизнения цикъл на клетките като едновременно променят: 
  • клетъчния ритъм: през деня клетката се защитава, а през нощта се възстановява; 
  • клетъчната енергия: която дава възможност на клетката да функционира и да се подновява правилно; 
  • дълголетието на клетката: която се определя от дължината на теломерите (окончанията на хромозомите, отговорни за стареенето), които запазват целостта на ДНК. 

Изследвания, продължили 17 години, позволяват на Sisley да осигури още по-пълна грижа против стареене, която да се бори с видимите признаци на стареене с наистина забележителни резултати.


Тя действа върху средата на клетката – свързана с генетичното стареене, но също и, за първи път за Sisley, върху цикъла на живот – свързан с поведенческото стареене.


Sisleÿa L’Integral Anti-Age е в състояние да третира видимите признаци на стареене в цялост. Кремът се предлага в два варианта - за суха и за комбинирана кожа.


* Продуктова презентация на уреди Philips

На 10-ти март в магазин Дъглас в Сердика Център ни беше представен новият уред за микродермоабразио VisaCare на Филипс, като също така си припомнихме и вече наложилите се четка за почистване на лице VisaPure и Lumea - уред за професионална и безопасна фотоепилация в домашни условия.


Уредите и съответните приставки към тях се продават ексклузивно в магазин Дъглас в Сердика Център. Принципно четката за почистване на лице, заедно със сменяемите четки, съм го виждала в Технополис, но не зная дали ще продължат да се продават там и дали ще има цялата серия уреди.

* Clarisonic Smart Profile


На 22-ри март в Ellinor's House се състоя премиерата на дългоочаквания нов уред от Clarisonic, а именно Clarisonic Smart Profile.

Clarisonic Smart Profile е абсолютно ново решение в ежедневното почистване на кожата, защото може да се използва както за лице, така и за тяло. 


Уредът може да се използва с вече познатите "глави" на Clarisonic, но освен това предлага и два нови варианта, които имат чип в себе си и подават информация на уреда кога четката Ви вече е за смяна. Вместо да засичате 3-те препоръчителни месеца, просто трябва да следите за светлинната индикация върху самия Clarisonic. Светлинна индикация има и за живота на батерията. Освен това има както ръчен режим на работа, така и "smart", който сам опредеделя как и колко дълго да работи. Иновация, която определено привлече моето внимание.



* TheBalm, Beauty Blender, Living Proof & Billion Dollar Brows


На 29-ти март в приятна компания в Debenhams Bulgaria Mall беше презентацията на TheBalm, Beauty Blender, Living Proof и Billion Dollar Brows.


Всъщност, само Billion Dollar Brows е абсолютно нова за българския пазар марка, но организаторите искаха да ни разкажат малко повече за компаниите и самите продукти.



Ако някога сте се чудили дали продуктите на Living Proof, които се продават в Златна Рибка и Арлен са оригинални - то, няма за какво да се притеснявате. Вносителят е един и същи, така че всичко е абсолютно автентично, като от съвсем скоро в Арлен вече могат да се поръчат и продукти на TheBalm.

Billion Dollar Brows за мен е абсолютно непозната марка, ако трябва да съм честна, но смятам скоро да изпробвам някой от продуктите им и да видя дали ще успеят да заменят любимите ми продукти за вежди на Anastasia Beverly Hills. 

Beauty Blender и TheBalm смятам са достатъчно интересни и познати на всички ни и за тях думите биха били излишни.

Living Proof определено предизвика фурор на българския пазар с появата си. Аз още не съм пробвала техните продукти, но ще поправя този пропуск.

В Instagram профила на блога (www.instagram.com/eatlovemakeup/) смятам да направя една малка игра идната седмица, именно с продукт на TheBalm. Ако не сте ме последвали там - сега е моментът.

Надявам се тази малка "виртуална" разходка из бюти събитията ми през месец март да Ви е била интересна.

Слънчев уикенд Ви желая!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up