Dolce & Gabbana Passion Duo Gloss Fusion Lipstick 220 Devotion


С козметиката на Dolce & Gabbana нямам особено голям опит. Радвам се обаче, че и малкото техни продукта, които имам, оправдаха очакванията ми.




Dolce & Gabbana Passion Duo Gloss Fusion Lipstick представлява червило и глос за устни в едно. Редовната серия предлага около 20 цвята, а в разни лимитирани може да се видят още 10-ина разновидности. Червилото е с грамаж от 3 гр. и цена от 30 британски лири. Както знаете, декоративната козметика на Dolce & Gabbana не се предлага в България, но пък може да си я поръчате от сайта на Harrods, например.



Червилото е в много красива, издължена златна гилза. В сърцевината му се намира глосът.

Цветът, който аз си купих, е 220 Devotion. Много съм доволна от избора си, защото този цвят се връзва с почти всеки един грим и става както за дневни, така и за вечерни визии. 

Dolce & Gabbana Passion Duo Gloss Fusion Lipstick се нанася с лекота върху устните и се плъзва като масло по тях. Пигментът е повече от задоволителен и дори едно минаване върху устните е достатъчно, за да бъдат обгърнати те в цвят и блясък. Червилото е и много комфортно за устните, не се усеща и не изсушава.



Трайността на Dolce & Gabbana Passion Duo Gloss Fusion Lipstick върху моите устни е около 5 часа, без консумация на храни и напитки. При консумацията на храна, се изтрива много по-бързо, но оставя лек цвят върху устните. Глос-ефектът при мен трае около 3 часа, като след това устните отново блестят, но не чак толкова силно.

Единственото, което не харесвам в червилото е ароматът, който ми е твърде старовремски, но пък някои дами биха го нарекли класически. Въпрос на гледна точка :)

Dolce & Gabbana Passion Duo Gloss Fusion Lipstick е страхотно червило за всички, които търсят сравнително наситен цвят, блясък и комфорт и не се притесняват да подновяват червилото си по веднъж или два пъти на ден. 

Със сигурност червилото не е най-доброто и най-невероятното, което може да вземете, но ако сте решили да изпробвате нещо на Dolce & Gabbana, според мен Passion Duo Gloss Fusion Lipstick е идеалното начало.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up