Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick 41 Corail A Porter & 44 Nude Lavalliere


Не мисля, че за някого е тайна колко много обичам червилата на Yves Saint Laurent от серията Rouge Volupté. Когато разбрах, че към нея ще има нов вариант - Oil-In-Stick, вече бях готова да поръчам и само чаках да се появят някъде он-лайн. Поръчах веднага, щом бяха налични в доверените ми сайтове и сега ще Ви разкажа малко повече за тях.




Избрах за себе си цветовете 41 Corail A Porter и 44 Nude Lavalliere, които поръчах от Великобритания. Вие обаче не е нужно да правите това, защото колекцията вече е заредена във всички магазини, предлагащи Yves Saint Laurent. Червилата са с размер 4,5 гр., и цена 62 лева (по спомен).


Гилзата е класическата за макрата - масивна и златна. Ароматът е също познат от останалите червила от серията.

Състав

Състав
Принципно е малко трудно човек да се ориентира кои точно червила са от новата серия Oil-In-Stick. На самата гилза никъде това не е споменато. Единствено надпис Oil-In-Stick се намира на картонената опаковка на червилото. Друг ориентир може да Ви е номерът на червилото, като и това е малко относително, защото Yves Saint Laurent вече са имали червила с такава номерация ;)

Все пак, ако Ви е от ползва, ето кои цветове са Oil-In-Stick:
 - 41 Corail A Porter;
 - 42 Baume Midi Minuit;
 - 43 Rose Rive Gauche;
 - 44 Nude Lavalliere;
 - 45 Rouge Tuxedo;
 - 46 Orange Perfecto;
 - 47 Beige Blouse;
 - 48 Smoking Plum;
 - 49 Rose Saint Germain;
 - 50 Fuchsia Stiletto;
 - 51 Rose Saharienne;
 - 52 Trapeze Pink.



Червилата са с много мека и нежна текстура, плъзват се с лекота върху устните и ги обвиват с хидратиращ воал.

Трайността им върху моите устни, без консумация на вода и напитки, е около 4 часа. При консумация на храна, по-голямата част от цвета се изтрива и върху устните остава само лек цвят.


41 Corail A Porter и 44 Nude Lavalliere като блясък са еднакви, но като пигментация се различават.


41 Corail A Porter е много по-наситен и плътен цвят, като при мен няма нищо коралово, а по-скоро ярко, дори сигнално розово. Страхотен цвят за топлите месеци.

41 Corail A Porter


44 Nude Lavalliere е много по-слабо пигментиран цвят, заради което как ще седи зависи много от цвета на устните. Когато моите устни са с по-силен пигмент, цветът на червилото е по-скоро нежно розово, а когато устните ми са по-светли и самото червило седи така, като много красив естествен блясък с лек нюд ефект. Точно по този начин ми харесва най-много.

44 Nude Lavalliere


Относно думичката Oil в името на серията. Честно казано, аз не намирам никаква разлика между регулярните Rouge Volupté и Oil-In-Stick. Ако сте ползвали първите, то знаете, колко меки и кремообразни са те, като успешно също биха могли да се наричат Oil-In-Stick. Не зная дали има някаква промяна по формулата на червилата или просто чрез Oil-In-Stick лансират нови цветове. А и честно казано лично на мен ми е все едно. Това са едни от най-любимите ми червила и каквото и име да им дадат, винаги ще са еквивалент на лукс, грижа, блясък, комфорт.


Ако Вие харесвате леките текстури, съчетани с грижа и цвят, то непременно Ви препоръчвам да изпробвате Rouge Volupté на Yves Saint Laurent <3




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up