Glamglow Supermud Clearing Treatment


Не знам дали съм го споделяла преди, но аз не си падам по маските за лице. Не, че не ми харесват, но относно грижата за кожата, поставянето на маска е може би единствената процедура, за която наистина ме мързи. Тъй като използвам маски рядко, искам те да бъдат с максимална ефективност. Като любима такава маска с времето се доказа именно Glamglow Supermud Clearing Treatment.




Glamglow Supermud Clearing Treatment се води почистваща маска, която се бори с акнето, появата на пъпки, порите и прекомерното омазняване. Подходяща е за нормална, комбинирана и мазна кожа.


Опаковката на маската представлява метално бурканче, в което се съдържат 34 гр. продукт. Supermud Clearing Treatment е на цена 99 лева. Продуктите на GlamGlow в България се продават само в магазини Sephora.


Може би сте забелязали, че аз не пиша за състав и коя съставка какво прави. Нито разбирам наистина от това, нито смятам, че има смисъл. Според мен много по-важни са истинските впечатления, придобити след наистина достатъчно дълъг процес на употреба (особено при бялата козметика), отколкото да разтягам локуми как съставка Х регулира появата на себум, Y има противовъзпалителни действия и т. н. Това може да го прочетете във всяко едно списание или в сайта на конкретния производител. Тук ще говоря пиша за действие и резултати.


Маската е с тъмно сив цвят и сравнително течна консистенция, без да е водниста. Хубаво е при нанасяне да се внимава, защото може да изцапате дрехите си. Самото нанасяне трябва да бъде на тънък слой, като задължително се избягват зоната около очите, разранени пъпчици или участъци, в които кожата е екстремно суха. Освен това Supermud увеличава чувствителността на кожата към слънчевите лъчи, така че трябва да се използва добър слънцезащитен продукт след употребата й.

Първоначално Glamglow Supermud Clearing Treatment има типичния си тъмно сив цвят върху кожата, но с времето маската изсъхва върху нея и изсветлява. При изсъхването се втвърдява и става трудно да се усмихвате, говорите и т. н.

Па!
Според чувствителността на кожата Ви и нуждите й, маската може да седи от 5 до 20 минути (казва производителят), но аз често седя и повече. Споделяла съм Ви - моята кожа не е чувствителна и си позволявам понякога да я тормозя и натоварвам повече.

Маската се отмива с хладка вода. Не мога да Ви лъжа - бавно, досадно и цапащо е! 
След като отстраня маската от лицето си обичам да нанасям хидратиращ крем или серум, тъй като след Glamglow Supermud Clearing Treatment определено се усеща изсушаване и опъване на кожата. Не случайно маската не се води подходяща за суха кожа. Въпреки, че и хората с този тип кожа могат да я използват. За тази цел не я нанасяйте на цяло лице, а само локално на появилите се пъпчици или проблемни зони.

Резултатът след Glamglow Supermud Clearing Treatment е почистена, освежена и с избистрен тен кожа. Дори и самата текстура при мен е подобрена, а започващите да се появява пъпчици - туширани. Разбира се, това не е вълшебна маска. Не мислете, че с едно мазане всичко ще се промени и като с вълшебна пръчка (или както е в модерните времена - с Фотошоп), кожата ще е порцеланова. Не, това няма да стане, но със сигурност несъвършенствата ще са редуцирани.

Както вече споменах - аз си правя маски много рядко. Glamglow Supermud Clearing Treatment използвам най-вече преди важни за мен събития, когато абсолютно задължително (вероятно заради напрежението ми) кожата ми се обзавежда с няколко пъпки и също задължително - те са позиционирани на централно място :) Слагам Glamglow Supermud Clearing Treatment преди да се оправя за сън, седя около 30 минути, след това нанасям на лице обилно от вечерната ми грижа за кожата и на сутринта лицето ми изглежда много по-добре. Glamglow Supermud Clearing Treatment спасява всичко, което може да бъде спасено! Ако несъвършенствата са вече в много напреднала фаза, трябва просто да изчакате да преминат. Поне при мен маската не дава ефект при такива несъвършенства. При мен омазняването също се повлиява, но пък големината на порите - не.

И един съвет от - знам, че маската е скъпа, особено за това малко количество и вероятно искате да си я запазите за по-дълго време и да я ползвате по-рядко. От личен опит Ви казвам - недейте. Няма смисъл, защото маската ще изсъхне и ще стане неизползваема. Не казвам, че трябва да я изхабите за месец, но не мислете, че ще е годна за употреба половин година след отварянето й ;)

Glamglow Supermud Clearing Treatment е единствената маска, която подновявам всеки път, след като ми свърши предната опаковка. Препоръчвам я на всички, които имат проблеми с кожата си и се борят с несъвършенствата.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up