ColourPop Ultra Matte Lip Bad Habit & More Better


След като натрупах наистина безумно количество продукти за устни на ColourPop, е крайно време да започна и да Ви разказвам за тях. Началото ще сложа с едни от първите цветове, които получих, а именно Bad Habit и More Better.




Състав
Течните матови червила на ColourPop са с грамаж 3,2 гр. и цена 6 долара. Към опаковката нямам никакви забележки - гласическо шишенце с апликатор за нанасяне на цвета. По никакъв начин не се чувства като евтин продукт в ръката. Е, за надписите можеха малко повече да се постараят, тъй като те се изтриват наистина много бързо.

Апликаторът
Самият апликатор, както вече казах, е класически. С подобен са почти всички течни червила. Удобен е за нанасяне, но при по-ярките и тъмни цветове Ви препоръчвам да не разчитате само на него за прецизност, а и да се подсигурите с нанасянето на молив за контура на устните. При силните цветово течни матови червила всяка грешка се вижда много (както сами ще уверите на снимките по-долу).


Както вече споменах, колекцията ми с продукти за устни на ColourPop стана доста голяма и определено имам база за сравнение, когато пиша за тях. Интересното е, че много от червилата се различата помежду си като консистенция и характеристики.

Ароматът на течните червила на ColourPop е лек и сладникав. Bad Habit и More Better са наистина изключително пигментирани. Съвсем малко количество е достатъчно за постигането на плътен и наситен цвят. Лично аз, ако трябва да избера любимец между двата цвята, то бих избрала More Better.



Като трайност - принципно могат да се носят цял ден. Наистина са дълготрайни, но конкретно с тези два цвята аз имам малък проблем. За съжаление след известно време започват да се разтичат в крайчетата на устните ми и гледката не е никак приятна. Затова предпочитам да ги нося за по-кратък период от време, например 3-4 часа. Като комфорт за устните - не са хич лоши. Няма да са най-неусезаемите за Вас, но няма и да Ви "тежат". Възможно е изсушаване, ако устните Ви са предразположени към такова. Конкретно с тези два цвята аз нямам проблем. Иначе засъхват и се превръщат в мат сравнително бързо, като не се трансферират по чаши или пък при (нежни) целувки.



Един от минусите на червилата на ColourPop е, че имат много силна "стейн" основа, тоест когато се дегримирам, трябва да изразходвам наистина много продукт, за да отстраня напълно цвета. Някъде по средата на процедурата резултатът изглежда така:


Това, разбира се, са само леки забележки и напълно пренебрежими за продукт, чиято цена е 6 долара (скоро ще Ви разкажа за много по-скъп еквивалент, който въобще не си заслужава).

Като заключение: пробвайте течните червила на ColourPop ако Ви се отдаде такава възможност. Няма какво да губите, а и цветовата им гама е най-голямата, за която се сещам.

Очаквайте още много постове, посветени на течните матови червила :)


Свързани публикации:












Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up