Честит рожден ден, Eat Love Make up!


И сякаш като миг минаха три години, откакто пуснах първия пост в Eat Love Make up!


Понякога наистина се изненадвам от себе си, защото се оказа, че мога да съм много по-организирана и постоянна, отколкото предполагах :)

Да пишеш блог е едно приключение! Случват се много и все интересни неща. Всяко от които те учи на нещо. 

Има добри емоции, има и не толкова приятни. Има усмивки, има и гняв. Когато правиш нещо толкова лично и с толкова много любов, няма как да не изпитваш всички тези емоции. А повярвайте ми - Eat Love Make up се прави наистина с много любов. Няма да Ви обяснявам колко време ми отнема, колко труд изисква, колко организация и всякакви други ресурси. Не е нужно да Ви занимавам с това. Нито пък със статистики за посещения, абонати и т.н. Цифрите са просто цифри. Истинското признание е, че има хора, които наистина разчитат на мнението ми и ценят съветите ми. Признание е когато някой реши да направи рецепта, която съм споделила. Признание е когато вдъхновявам някого със снимките си. Признание е дори когато човек ме познае по грима :)

За тези признания искам да Ви благодаря и затова, че вече три години сте с мен и споделяте моето хоби и страст. Бъдете сигурни, че ще продължа да се старая да бъда по-полезна за Вас, а Eat Love Make up да бъде винаги приятно бягство от натовареното ежеднение!

По стара традиция, и този рожден ден няма да мине без подарък.


За третия рожден ден на Eat Love Make up някоя от Вас ще получи разкошната палитра на Yves Saint Laurent - Couture Variation Palette в цвят Tuxedo.

За да участвате в тегленето за наградата, трябва да споделите в коментар към този пост Какво Ви вдъхновява Вас? Разбира се, може да споделите и каквото още Ви е на сърце. Задължително условие е да оставите и-мейл за връзка!

Играта започва днес, 08.05.2016г. и ще приключи на 29.05.2016г. След това на случаен принцип ще избера един победител.

Всеки има право само на едно участие! Който се опитва да мами (и бъде хванат) - няма да вземе участие в играта.

Както винаги - наградата е купена с мои, лични средства от оторизиран магазин, предлагащ Yves Saint Laurent, нова и неупотребявана е!

Благодаря Ви от сърце, че сте тук с мен, че ме четете и ме вдъхновявате! Бъдете здрави и дано посрещнем още много рождени дни заедно <3

_________________________________________________________________________________

Играта приключи!

Съжалявам за забавяне на тегленето на печелившия. Не предполагах, че ще имам толкова задачи в последните седмици.

Победителят изтеглих чрез Random.org и се казва Mariana, с мейл mariana.pavlovaa@abv.bg

Честито на Мариана <3 Нека се свърже с мен чрез мейл на eatlovemakeup@abv.bg в срок до 30.06.2016г., за да се разберем как да получи своята награда!

Благодаря още веднъж на всички за участието <3





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up