Седмица на бюджетните продукти 3: NYX Blush Taupe


Продължавам с постовете за NYX. Днес ще Ви разкажа какво е моето мнение за може би най-известния продукт на бранда, а именно ружа в цвят Taupe!



За да не забравя, нека първо започна със страхотната новина, че скоро NYX Cosmetics ще бъдат заредени и в магазини Лили в Дъ Мол (гр. София) и Мол Галерия (гр. Бургас).

Ружовете на NYX са с големина 4,5 гр. и цена 13,89 лева. Опаковката е малка и компактна. Няма огледалце или четка.

Може би помните, че преди около година NYX смениха опаковката на серията ружове. Заедно с нея се промени и самият Taupe, като въпреки това остана идеален продукт за контуриране на лицето.



В предната си версия Taupe не беше с толкова студен подтон. Разлика има и в текстурата. Новият Taupe има много по-крехка и прашлива текстура, така че непременно трябва да изтръсквате четката при работа с него и да очаквате наистина сериозно разпрашване.

Честно казано, не го намирам за някакъв сериозен недостатък. Не зная защо, но съм много по-склонна да приема разпрашване при продуктите за лице, но когато е налично при сенките за очи, забележките ми са много по-сериозни.



Както вече споменах, новата версия на Taupe ми се струва доста по-сивееща и студена от старата. Това е голям плюс, тъй като според моите критерии контутиращите продукти трябва да бъдат именно такива.

Taupe е доста силно пигментиран и с лекота се напластява. Ако искате съвсем лек контур, то трябва да сте много внимателни с четката.



Независимо от формулата и опаковката, не е случайност, че Taupe е един от най-известните контуриращи продукти. Използван и препоръчван от професионални гримьори, YouTube-гурута, блогъри и потребители, той е спечелил много сърца, включително и моето. Лично аз не съм използвала по-добър контуриращ продукт дори и от "високия" клас!







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up