Седмица на бюджетните продукти 3: NYX Eyeshadows


Предполагам знаете, че NYX Cosmetics отново стъпва на българския пазар. Казвам отново, защото това е може би 3-тото лансиране на този бранд у нас. Надявам се този път да е успешно и занапред да виждаме продуктите на марката на все повече места.


За момента продуктите на NYX се предлагат само на едно място, а именно магазин Lilly в Сердика Център. Макар да бях поканена на официалното лансиране на марката, не успях да отида. На следващия ден обаче веднага посетих магазина и разгледах с голямо удоволствие асортимента.

За мен козметиката на NYX не е нова. Поръчвала съм много пъти продукти от чужбина и дори си имам фаворити, доказали се с години! Хубаво е обаче да можеш на живо да разгледаш предлаганите от бранда продукти и да пробваш каквото те интересува. Тук ще вметна, че на много от продуктите нямаше тестери. Не зная дали това се дължи на недоглеждане от страна на вносителите или на незаконни посегателства, но се надявам проблемът вече да е коригиран.

Та, относно асортимента, който се предлага. Прекарах доста време, разглеждайки продуктите и останах наистина приятно впечатлена от богатия избор. Не съм запозната с абсолютно всички продукти на марката, за да Ви гарантирам, че целият асортимент е наличен, но определено поне 80% от продуктите вече ги има в България. Налично беше всичко, за което се сетих да погледна, включително и всеизвестният руж в цвят Taupe, който е един от най-успешните контуриращи продукти въобще!

Нещата, които избрах да купя при това мое първо посещение са доста и ще ги разделя на няколко групи. Днес ще Ви представя сенките.



Купих си 5 сенки, а от преди това имам още една и в днешния пост ще представя и нея.


Цветовете са:
* Първи ред (от ляво на дясно): PS09 Fireball, PS21 Rose Dust и HS70 Heat;
* Втори ред (от ляво на дясно): PS04 Girl Talk, PS10 Bedroom Eyes и PS05 Mermaid.

Цветът HS70 Heat (Hot Singles) е на цена 5,89 лева, а всички останали (Prismatic Shadows) са по 11,89 лева. Разликата е в следствие на това, че сенките са от различна серия. HS70 Heat е с големина 1,5 гр., а останалите са по 1,24 гр.

Опаковките лично на мен не ми допадат. Удобно е, че капачетата им са прозрачни и се вижда кой цвят е вътре, но самият материал, от който е направена кутийката се усеща като некачествен. При някои цветове имам лек проблем с отварянето. Не съм се интересувал дали цветовете могат да се махнат от кутийките и да се подредят в отделна палитра, но ако има такава възможност, то непременно бих се възползвала.

* PS09 Fireball



* PS21 Rose Dust



* HS70 Heat



* PS04 Girl Talk



* PS10 Bedroom Eyes



* PS05 Mermaid


Всички сенки са с прекрасна, "мазна" текстура и работата с тях е приятна. При взимане на цвят с четка не се разпрашват, но все пак е хубаво четката да бъде изтръскана от излишното количество, за да не попаднат прашинки по бузите. Всички цветове, освен Mermaid са с отлична пигментация и интензивност. Mermaid има нужда от малко повече напластяване. Трайността с база при мен е около 8 часа, след което започват леко да се събират в сгъвката на клепача.

Снимка със светкавица

Всички цветове, които имам ми харесват много и ако си падате по подобни гами Ви препоръчвам да ги пробвате. Особено отношение имам към Girl Talk, който става и за прекрасен хайлайтър, и Mermaid, който е много красив и специфичен цвят, който не съм срещала досега.





Определено съм много доволна от тези сенки и предполагам, че ще добавя още цветове към колекцията си. Ще се радвам да ми споделите кои са Вашите любими продукти от бранда, за да почерпя идеи за бъдещи покупки.












Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up