Jeffree Star Androgyny Palette


Както Ви обещах, днешният пост е посветен на втората палитра на Jeffree Star - Androgyny.






Androgyny също като Beauty Killer е продукт от редовната серия на бранда. Може да се поръча от www.beautybay.com, откъдето я купих и аз. Палитрата, също като първата, съдържа 10 цвята сенки, отново смесица от блестящи и матови. Цената на Androgyny е малко под 45 евро.



Както и при Beauty Killer, така и тук, опаковката на палитрата не е по вкуса ми. Освен безумните цветове и принтове, неприятно впечатление ми прави и релефът на палитрата, който имитира кожата на гущер. Разбира се, това е твърде индивидуално и ако на мен не ми харесва, това не означава, че няма да се хареса и на Вас. Всичко е въпрос на предпочитания.

Макар отново палитрата да не е подходяща за ежедневен грим, като цветова комбинация Androgyny е по-добрата палитра според моя вкус. Тя включва сравнително нетипични цветове, които трудно могат да се намерят в други палитри.


Androgyny като качество категорично е по-добрата палитра от лансираните досега от Jeffree Star. Сенките са с по-високо качество. Текстурата им е приятна и мека, а пигментът наситен. С тази палитра обаче трябва да се действа по-внимателно и за начинаещите в гримирането работата с нея би представлявала трудност. При някои от цветовете преливането се получава по-трудно, а при всички се наблюдава изключително високо разпрашване.









Androgyny със сигурност не е палитра, която категорично трябва да притежавате. Ако сте решили обаче задължително да си вземете някоя от палитрите на Джефри, то тази е по-добрият избор. Ако се абстрахирам от опаковката, палитрата ми харесва доста и то въпреки разпрашването. Най-много харесвам в нея именно уникалността на цветовия подбор, защото предизвиква креативността и въображението.

В момента нямам желание да се гримирам с такива цветове, но съм сигурна, че когато времето започне да застудява и есента напомни за себе си, често ще посягам към Androgyny.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up