Dior Addict Lip Tattoo 761 Natural Cherry


Обичам да Ви представям продукти, които тепърва ще идват на българския пазар. Днес пиша именно за един такъв. Dior Addict Lip Tattoo е съвсем нов продукт за бранда, а цвета, който ще Ви представя аз, е Natural Cherry.




Lip Tatto е много интересен продукт и доста бързо се превърна в мой фаворит. Именно затова нямам търпение серията да се появи в българските магазини, за да мога да избера още цветове от нея.

Големината на Dior Lip Tattoo е 6 мл., а цената (предполагам) ще е около 60 лева. Аз поръчах моя от Великобритания, където цената е £25.


Малко несериозно от моя страна, но за две неща не съм сигурна - линията перманентна или лимитирана е и колко цвята съдържа. Объркването ми по втората част идва от факта, че навсякъде намирам 4 цвята от този продукт, но в някои сайтове съм срещала и повече.

Нека се абстрахираме от неподготвеността ми относно асортимента и да преминем директно към описанието на продукта.

Dior Addict Lip Tattoo е течно червило. Харесвам много опаковката, тъй като контейнерчето е изчистено и стилно. Непрозрачно е, но оцветено в цвета на продукта. Този тип опаковки са много удобни, когато човек притежава повече от един цвят, защото веднага вижда кой цвят кой е, без да се налага да ги отваря или да чете имената им (както е при червилата на MAC примерно). Апликаторът е удобен и прецизен, а продуктът има приятен плодов вкус.

Dior Addict Lip Tattoo реално представлява два продукта в една опаковка. На първо място имаме "тинт". С едно нанасяне на продукта на тънък пласт, се получава оцветяване на устните, матов завършек и дълготраен ефект. Когато казвам матов, не си представяйте ефекта на течните матови червила. При този продукт на Dior този ефект не се получава. Говоря за комфортен, естествен мат, който по никакъв начин не може да се асоциира със сухотата на течните матови червила. Удобство на 100%, без изсушаване. Трайността е голяма, червилото се изтрива най-лесно при консумация на мазни храни. Трансферирането е минимално. Самата формула е много лека и не тежи на устните.

Пролемът, който аз имам с Dior Lip Tattoo е при нанасянето. Честно казано, малко по-трудно е от очакваното. Нанася се малко неравномерно и на линии.


Другият начин, по който нося Dior Addict Lip Tattoo е като класическо течно червило. Нанасям го на два пласта. По този начин цветът се получава по-интензивен, а финишът е по-скоро сатенен, с малко по-голям превез на блясъка. Трайността на червилото по този начин отново е дълга, но не колкото нанесен като тинт. Освен това се трансферира лесно и оставя следи върху чаши, устни, бузи или каквото друго устните Ви ще докоснат.

Нанесен и по двата начина, Dior Addict Lip Tattoo не се разтича от устните.


Като цвят, Natural Cherry бих нарекла по-скоро "малинов". Харесвам контраста с тена ми и често именно това червило е основният акцент в грима ми. Освежава много визията и ѝ придава лятно настроение.

Силно впечатлена съм от Dior Addict Lip Tattoo. Харесвам това, че мога да използвам продукта по два различни начина, както и комфорта, който получавам по време на носенето му. Със сигурност Natural Cherry няма да остане единственият цвят от серията в моята колекция.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up