Chanel Calligraphie De Chanel Longwear Intense Cream Eyeliner


Няма как да не сте забелязали, че аз съм почитател на очната линия. Днешният пост е свързан именно с тази моя любов и с желанието ми постоянно да намирам все по-добри продукти, които да ми гарантират изключителен резултат, постигнат с лесна за работа формула. Днес ще Ви разкажа за продукт, който не придоби особено голяма популярност. Аз обаче нямаше как да не го пробвам, защото (ако не се лъжа) това е първата очна линия на Шанел в бурканче.




Поръчах си Chanel Calligraphie De Chanel от Великобритания много преди да бъде заредена в България. Правя това уточнение, защото истината е, че ако имах възможност да пробвам очната линия преди да си я купя, то най-вероятно нямаше да направя тази покупка. Това не означава обаче, че продуктът е провал. Какво имам предвид ще разберете като дочетете поста ми.

Chanel Calligraphie De Chanel е в прекрасна опаковка, както се полага на продукт Chanel. Красиво, изчистено и масивно бурканче, в което се съхранява продукт с размер 4 гр. Мога само да предположа, че цената в България на тази очна линия е около 60 лева. Цената във Великобритания е £25. Продуктът е част от постоянния асортимент на марката.


Chanel Calligraphie De Chanel идва заедно с малка четка. Тази четка е може би най-любимата ми четка, предлагаща се заедно с продукт. Ако следите ревютата ми, то знаете, че аз не съм почитател на апликаторите и четките, които идват заедно с палитри, пудри и всякакви други продукти. При Chanel Calligraphie De Chanel четката обаче е абсолютно попадение. Причината затова е, че е изключително тънка. Това е четката, с която може да се направи най-тънката и остра очна линия, която сте виждали. Респективно, ако правите дебела очна линия, с тази четка няма да Ви е особено удобно, защото ще трябва да повторите многократно движенията по нанасянето. Аз обичам да правя основата на очната ми линия с класическа четка, а само "опашката" да оставя на четката на Chanel Calligraphie De Chanel.


Не винаги продуктите са или добри, или лоши. Понякога те са някъде там, по средата, и хем може да ги ползвате без проблем, хем да не Ви очароват кой знае колко с качествата си. Точно такъв продукт за мен е и Chanel Calligraphie De Chanel. Консистенцията на очната линия е сравнително суха. Не разбирайте "суха" като на стара очна линия, просто не е така богата и кремообразна както примерно на очната линия в бурканче на MAC. Освен това самият цвят въобще не е толкова интензивен, колкото името на продукта ни обещава. Доста голямо напластяване трябва, за да се получи хубав, плътен и наистина тъмен черен цвят.

Това обаче, не е непременно нещо лошо. Когато един продукт не е чак толкова пигментиран, с него се работи по-лесно. Към Chanel Calligraphie De Chanel посягам в дните, в които въобще не ми се занимава с очната линия. С тази на Chanel да се направи грешка е доста трудно именно заради не толкова богатата текстура и липсата на интензивност на цвета. В тази връзка очната линия би била подходяща за хора без опит в поставянето на очна линия.

Финишът на Chanel Calligraphie De Chanel е матов. Плюс е, че е отворена много отдавна, а към момента не е променила консистенцията си.

Не е случайно, че за Chanel Calligraphie De Chanel не се говори особено много. Просто не е от този тип продукти, които предизвикват кой знае каква реакция у потребителя. Не мога да Ви посъветвам да си я купите. Поне по моите критерии не е това, което търся.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up