Jeffree Star Beauty Killer Palette


В два поредни поста ще Ви разкажа какво е моето мнение за палитрите на Jeffree Star. От доста дълго време използвам палитрите и вече съм натрупала достатъчно опит с тях, за да Ви представя обективни ревюта. Днес започвам с първата палитра на бранда - Beauty Killer.





Beauty Killer е първата палитра сенки, която козметичната компания на Jeffree Star лансира. При излизането ѝ аз веднага направих поръчка от официалния сайт. Това обаче Вие не е нужно да правите, защото козметиката на бранда се предлага в много по-лесно достъпния европейски сайт www.beautybay.com. Предимството да се пазарува от европейски сайт е, че доставката се извършва бързо и освен това не се налага да се плащат допълнителни такси, ДДС и мито.

Beauty Killer съдържа 10 цвята сенки, комбинация от матови и бляскави. Палитрата не е тествана върху животни и е част от редовния асортимент на бранда. Цената ѝ е малко под 45 евро.

Най-добре е още от началото да Ви призная най-откровено, че аз не харесвам тази палитра. Имам обаче конкретни причини за това и ще ги споделя с Вас.

Започвам от опаковката. Без никакви лоши чувства към Jeffree Star ще отбележа, че всички опаковки, които от бранда са лансирали към момента, за мен са синоним на кича. Опаковката на Beauty Killer е един от най-ярките примери за това. Цветовете, принтовете, комбинацията от всички елементи ми е неприятна и дори дразнеща окото. Към опаковката като качество нямам забележки. Тя е от познатия от 90% от палитрите твърд картон. Компакта и удобна за пътувания е, освен това от вътрешната страна на капака ѝ има голямо огледало.

Видът на палитрата не е единственият минус. За съжаление, макар да харесвам подбора на цветове в Beauty Killer, качеството не е особено добро. Палитра от едва 10 цвята, почти половината от които са с лошо качество, е неуспешна палитра.









Смятам, че на снимките ясно се вижда кои цветове са с добро качество и кои въобще не. Добрите сенки от палитрата имат силен пигмент и приятна текстура. Като цяло палитрата няма особен проблем с разпрашването, дори и при по-лошите като качество цветове.

Цветовете, към които имам забележка са: Star Power, Violence, Vanity и Black Rainbow. Те са с по-слаб пигмент, разнасянето и преливането им са проблемни и след нанасянето им не изглеждат равномерно. И въпреки, че нямат голям проблем с разпрашването, текстурата им е някак ронлива.

Лично аз не определям Beauty Killer като качествена и успешна и Ви съветвам да не си давате парите за нея. Подборът от цветове не е подходящ за честа употреба, чисто визуално палитрата изглежда зле, но най-големият минус идва от факта, че половината от цветовете са с по-ниско качество.

Какво е мнението ми за втората палитра на Джефри - Androgyny, ще разберете съвсем скоро.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up