Седмица на бюджетните продукти 3: NYX Vivid Brights Liner


За финал на 3-тата Седмица на бюджетните продукти, ще Ви представя разкошните Vivid Brights очни линии на NYX.


NYX Vivid Brights Liner е серия от течни цветни очни линии, които се предлагат в 9 различни цвята. В това ревю ще Ви представя 4 от тях:
* VBL04 Vivid Halo - пастело жълто;
* VBL03 Vivid Escape - пастелно лайм зелено;
* VBL09 Vivid Blossom - пастелно лилаво;
* VBL01 Vivid Fire - светло червено.

Всяка очна линия е с големина 2 мл. и цена 9,89 лева.


3 от цветовете си поръчах няколко месеца преди отново NYX да бъдат налични в България, така че определено съм натрупала опит.

Знаете, че обичам очната линия. Обичам я във всичките ѝ варианти - класическа, шантава, двойна, тройна, дори и преливаща с 5 цвята. Принципно никога не се притеснявам дали имам някой по-интересен цвят под формата на очна линия, защото винаги мога да си направя такава с помощта на сенки и Фикс + или олио-капките на MAC или Дюралайн. Да имаш обаче готова очна линия, разбира се, е много по-удобно.

Харесва ми асортиментът от цветове, които NYX предлагат. Нетипични са и страхотни за весели акценти в грима.

Опаковките на очните линии са отлични. Всички са с черна дълга дръжка, която е много удобна за работа, а резервоарчето с продукт е оцветено в цвета на съответната очна линия.


Очните линии са отлично пигментирани. Писецът е сравнително прецизен, но все пак не може да свърши цялата работа сам. Определено ръката Ви трябва да действа бавно и внимателно, за да бъде линията максимално чиста.

Като описание на цветовете, съм почти напълно съгласна с производителя. Единствено бих казала, че червената не е точно червена, по-скоро смесица между бордо и циклама. Всъщност цветът, който се показва на моя клепач с този цвят е много, много красив и въобще не възразявам, че не е класическо червено.

При всички очни линии забелязвам, че цветът при един слой и при два слоя се различава леко. При два слоя цветът става по-пастелен и леко по-светъл.

Единствената забележка, която имам към очните линии и която се проявява при всички притежавани от мен цветове е, че когато се напластят повече, се напукват. Затова настоятелно препоръчвам да се нанасят тънки слоеве.


В заключение: Много съм доволна от  NYX Vivid Brights Liner и особено през летния сезон ще посягам често към тях. Намирам ги сравнително лесни за работа, цветовете имат достатъчна интензивност, не се размазват или разтичат при продължително носене. Акцентът с тях определено е доста забележим, прави впечатление и получавам много комплименти за визиите, които постигам с тях.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up