Bobbi Brown Sunset Glow Highlighting Powder


Днес отново ще правя ревю на продукт, който вече не е наличен. В случая обаче това не трябва да Ви притеснява, защото от Bobbi Brown често лансират лимитирани продукти по няколко пъти. Звездата в днешния пост се нарича Sunset Glow Highlighting Powder.




Няколко пъти се опитах да си спомня откъде съм си купила този продукт, но така и не успях да го направя. Помня обаче, че го взех с идеята да го нанасям над ружове. Пробвах няколко пъти да го използвам по този начин, но при мен не се получи. Придаваше прекалено много цвят на вече оцветените ми с руж бузи и ефектът определено не беше по вкуса ми. Да го използвам пък за хайлайтър, за моя тен се оказа немислимо. Затова го използвам като руж.



Bobbi Brown Sunset Glow Highlighting Powder е в красив, розов цвят, с леки коралови и прасковени нотки и много блясък. Блясък тип "сияние", а не толкова ясно доловими частици. Което от своя страна одобрявам много, защото по този начин продуктът придава свежест на лицето, без блясъкът да бъде прекален.



Текстурата на Bobbi Brown Sunset Glow Highlighting Powder е изключително приятна. Усеща се плътна и по-"мазна", няма абсолютно никакво разпрашване. Като пигмент пудрата е средно пигментирана, което е идеалният вариант за възможно най-лесна работа с продукта. Освен това позволява и наслояване.


Определено Sunset Glow се оказа страхотно попадение за моя вкус и посягам към нея доста често в ежедневието си. Особено сега, когато залагам на по-изчистена визия, с малко грим на очите и свежа кожа.

Bobbi Brown е световна класа и име в козметичната индустрия и за никого не е тайна, че продуктите на бранда са иконични, но опитът ми досега показва, че именно на продуктите за скули трябва да се обръща по-голямо внимание.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up