MAC Eye Shadow x 6 Fruit A La La


Днес ще Ви представя една палитра, която ме изненада. Приятно или не? Ще разберете в този пост.



Eye Shadow x 6 Fruit A La La е част от лятната Fruity Juicy колекция на MAC. Колекцията вече е налична в магазините на бранда в София. Ако Ви е интересно, вече съм писала за друг продукт от колекцията, а именно Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder. Този пост може да прочетете ТУК.


MAC Eye Shadow x 6 Fruit A La La включва 6 цвята сенки, като всеки един от тях е лимитиран.

Опаковката на палитрата е малка и много компактна. Идеална е за път. Здрава е и се затваря стабилно, а от вътрешната страна на капачето има огледало.

Цветовете в палитрата са следните (изброени по ред от ляво на дясно):
* Glamour Light;
* Soleil, So Lovely;
* Arriba!;
* Carnal Charm;
* Fuchsia Fury;
* Cocktail Black.





Много харесвам комбинацията от цветовете в MAC Eye Shadow x 6 Fruit A La La. В тази палитра има абсолютно всичко, което е необходимо за пълен грим на очите. Първия цвят използвам под веждата и във вътрешния ъгъл на окото. Втория - като преливка между всички останали. Третия - върху подвижния клепач. Четвъртия и петия - в сгъвката на клепача. С шестия цвят затъмнявам допълнително или правя очна линия. Получава се страхотен грим, за който често получавам комплименти и който напомня на летен залез.

Като качество сенките ме впечатлиха много. Нанасят се и се преливат с лекота. Пигментирани са, но въпреки това работата с тях е лесна. Единственият цвят, който има нужда от малко повече усилия при нанасянето, е Arriba! (третият). Той има едри блестящи частици, като освен това не се нанася добре с четка върху клепача. Аз препоръчвам да се нанася директно с пръст или с четка, която е напръскана с продукт тип Fix +. По този начин сянката е отлично пигментирана, оцветява с лекота клепача с интензивен, блестящ цвят, а блясъчетата не покапват по лицето.

Останалите цветове се разпрашват минимално и с тях не е нужна някаква по-специална рутина при нанасянето.

Трайността с база е отлична за всички цветове и без проблем изкарват на клепача ми 8-9 часа. След това започва да се забелязва леко избледняване в сгъвката на клепача.


MAC Eye Shadow x 6 Fruit A La La е палитра, която не очаквах да харесам, а се превърна в любима за мен. С нея се работи лесно, идеална е за път, цветовете са интересни и дават възможност за много и различни комбинации. Стана неразделна част от ежедневния ми грим, а се надявам скоро да Ви покажа и грим с нея!


* Продуктът ми е предоставен от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up