MAC Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder


Съвсем скоро на българския пазар ще бъде налична лятната колекция Fruity Juicy на MAC, което е идеален повод да Ви разкажа за един от must-have продуктите от нея. Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder е първият продукт, който се изчерпва навсякъде с лансирането на колекцията и определено има защо да е така!






Започвам с опаковката. Няма да крия, на снимки тя не ми хареса. За всички, които имат същите чувства като мен, мога да Ви успокоя - на живо принтът изглежда по-добре, а самата кутийка се усеща стабилна и качествена.

Аз поръчах моята Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder от Великобритания, така че нямам представа колко ще струва продуктът тук. Мога само да предполагам, че цената ще е около 60 лева, плюс-минус няколко лева. Грамажът на продукта е 8 гр. Пудрата е лимитирана.



Много харесвам принтът на MAC Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder. Изключително летен и "хавайски". За мен плюс е, че самият принт не се разваля бързо и дори след много ползвания визията му не е нарушена.

Както се вижда от снимките, пудрата включва в себе си няколко цвята. Тоест Вие сами може да определяте какъв ефект искате да получите при всяко ползване. Може да вземете с четка само от кафявата част, тоест да имате само бронзант. Може да смесите всички цветове, като според съотношението на цветовете получавате различни ружове, а може и да нанесете само най-светлата част като хайлайтър. Всички тези комбинации правят продукта уникален и незаменим за всяка тоалетка. Особено много ми харесва това, че в пудрата има много фини частички, които озаряват прекрасно лицето и му придават допълнителна свежест.



Всички цветове от MAC Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder са много пигментирани и с лекота оцветяват желаните части. Поради тази причина аз предпочитам да нанасям продукта с дуо-файбър четка, каквато е 187 на MAC.


Разпрашване при използването на MAC Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder почти не се забелязва, което винаги е огромен плюс. Текстурата на пудрата е отлична по всички показатели.


Както вече споменах, с цветовете в пудрата могат да се направят различни комбинации и да се постигне различен ефект. Затова Ви препоръчвам да не се водите по снимки в Интернет, а да пробвате на място пудрата, за да прецените най-добре дали Ви допада.


За моя вкус Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder се оказа страхотен продукт. Ако ще вземете един-единствен продукт от Fruity Juicy, то непременно Ви препоръчвам той да бъде именно тази пудра. Смятам, че няма да съжалявате.









Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up