OOTD: Too Glam To Give A Damn


Eat Love Make up е вече на четири години. Всичко започна с желанието да правя ревюта. После дойдоха идеите за грим. От тази година започнах да снимам и видеа. И защото ставам по-смела в действията си, реших да Ви показвам и т. нар "аутфити". Ясно е, че те ще са малко по-различни от тези, които сте свикнали да виждате. Все пак аз съм, както се казва в днешно време, "plus size" 😋Желанието ми е да се опитам да дам на момичетата, с които си приличаме по форми, идеи както за дрехи, така и за места, от които могат да пазаруват.

В някой от следващите ми постове от тази рубрика ще Ви разкажа по-подробно откъде и как пазарувам аз, а сега ще Ви покажа един аутфит, който освен, че е невероятно удобен и идеален за уикенд-разходките, притежава и една идея екстра блясък. Това се дължи на страхотната тениска, която нямах търпение да разходя из софийските улици. Просто е Just Too Glam To Give A Damn.


Да съм пред обектива, и то в цял ръст, за мен определено е ново изживяване. И е страшно, не мога да крия. Неловко ми е, неудобно ми е, не знам как да се държа, не знам как да застана, не знам да се усмихвам или не. Надявам се, че ще се науча. Силно се надявам.....Тениска: New Look
Панталон: H&M
Жилетка: H&M
Маратонки: Adidas
Раница: Aldo
Слънчеви очила: Quay Australia


Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up