Burberry Spring/Summer 2016 Runway Palette 01 White


В днешния пост ще Ви представя лимитиран продукт, който Burberry лансираха през 2016 година. Да, към момента той вече не може да бъде намерен в магазините, но в колекцията си имам интересни продукти, за които не успях да направя ревю в подходящото за това време, а все пак смятам, че трябва да ги има на "страниците" на блога. Освен това, често се случва хитови продукти да бъдат преиздавани, така че като нищо това да се случи и с този хайлайтър.






Опаковката на хайлайтъра е характерната за бранда. Burberry не предлагат различни опаковки дори и за лимитираните си продукти. Отново налице е масивната и изчистена кутийка, придружена от велурен калъф и четка за нанасяне на хайлайтъра.

По спомен, цената на Burberry Spring/Summer 2016 Runway Palette 01 White беше около 55 евро.



Знаете, декоративната козметика на Burberry не се предлага в България. За сметка на това обаче, може да се поръча от редица сайтове, дори от фирмения сайт на бранда.



Burberry Spring/Summer 2016 Runway Palette 01 White по абсолютно никакъв начин не би отивал или седял добре на по-тъмни кожи. Този хайлайтър е направен за наистина светли лица. Бял и искрящ е, със студен подтон и наситен блясък. Макар частичките в него да са фини и напомнящи звезден прашец, те са ясно забележими върху кожата.

Хайлайтърът е с много висока интензивност и покривност. Съвсем малко количество е достатъчно, за да бъдат скулите обсипани в наситен блясък. Аз рядко го използвам самостоятелно и ако го правя се старая да го нанасям с много "лека ръка". Използвам го най-вече в комбинация с други хайлайтъри, и то най-вече такива, чиито цвят желая да изсветля.



Текстурата на хайлайтъра е отлична. С лекота се поема продукт с четка, без това да води до разпрашване. Красивият принт от своя страна, се задържа дълго и дори десетките ползвания към момнта все още не са го развалили.

Макар да не посягам към Burberry Spring/Summer 2016 Runway Palette 01 White сравнително често, за мен е важен продукт, защото с негова помощ мога да използвам много други хайлайтъри, които допреди това са били прекалено тъмни за моите предпочитания.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up