Guerlain Météorites Birthday Candle Pearls

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Метеоритите са любов. Казвала съм преди, ще го кажа и сега - или ги обичате, или не разбирате защо са толкова хвалени. Аз имам късмет да съм от първата група и пред мен Метеоритите разкриват своята сила и красота. Правят го пак, и пак, с всяко ново лансиране и с всяка нова опаковка. А днес ще Ви разкажа за най-новото допълнение от линията. Едно от най-специалните досега...



Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Защо е специално ли? Защото е по случай годишнината на Метеоритите. Тази година този звезден продукт става на цели 30 години! Важният повод изисква впечатляващи Метеорити и от Guerlain са се справили повече от отлично с поставената задача.

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Нека започна с началото на приказната история:
"През 1987 невиждан до този момент продукт влиза в света на козметиката и предизвиква истински фурор: МИТИЧНИТЕ MÉTÉORITES!
През 1986 маркетинг директорът на Guerlain Dominique Szabo, жена с нестандартни въображения и визия, се връща от ваканция с нова революционна идея, а именно:
- прахообразна пудра в компактна форма (сериозен парадокс);
- многоцветна пудра за изравняване на всякакъв тен на мига (лесна за употреба от всяка жена).
 Ето така се раждат MÉTÉORITES.
За да отпразнува 30 години експертност, Météorites внася своя принос към тенденцията “rosy glow” розово сияние. Силен тренд от Корея, този свеж здравословен тен все повече завзема целия свят.

Météorites са експерт в сиянието благодарение на уникалната си технология, вдъхновена от светлинната дифракция: от магията за смесване на цветовете произлиза чистата светлина."
Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Разбира се, както се полага на такъв специален продукт, той е лимитиран. Вече се предлага в България, а цената е 111 лева. Количеството е като на класическата серия, а именно 25 грама.

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Опаковката на новите Météorites Birthday Candle Pearls е класическата за този продукт, но празнично пременена и в кореспондиращия с тематиката на перлите, розов цвят. Лично на мен искрено ми се искаше такива специални Метеорити, да имат специална опаковка, каквато е познатата ни кръгла опаковка от Коледа 2015 и Пролет 2017. Аз се възхищавам на сферата и я смятам за невероятно красива и омайваща. Тя винаги е съпроводена и от специално пухче, докато в Météorites Birthday Candle Pearls има гъбка, каквато и в Метеоритите от редовната серия.

Юбилейна опаковка е с гравиран капак, инспириран от опаковката от 1987 година.

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Новите Météorites Birthday Candle Pearls придават на лицето празничен блясък. Ако кожата Ви е комбинирана или мазна, съветвам да нанасяте продукта с "лека ръка", защото е възможно блясъкът да дойде в повече на склонна към лъщене кожа. Ако кожата Ви е нормална или суха, то може да се потопите в Метеоритите без никакви притеснения и да сияете на воля.

Météorites Birthday Candle Pearls имат повече блясък както от редовните Метеорити, така и от последните лансирани през пролетта на тази година. Блясъкът е сравнително осезаем, но много фин и деликатен. Както винаги досега, и тези Метеорити при мен имат т. нар. "Фотошоп" ефект, тоест с тях кожата ми изглежда като обработена, тенът е едновременно изравнен и озарен. Кожата изглежда по-сияна.

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Като структура, Météorites Birthday Candle Pearls са малко по-трошливи от пролетните, без да се налага да се притеснявате излишно за цялостта им. Събралият се в основата на кутийката прашец аз обичам да използвам за лек хайлайт на лицето или за запечатване на коректора под очите. И съм много доволна от резултата, който постигам по този начин.

Météorites Birthday Candle Pearls представляват микс от 4 различни топченца:
- златни перли: срещу сивкав тен;
- розови перли: разкриващи сиянието;
- бели и с цвят шампанско перли: отразяващи светлината.


Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Перлите са подходящи за всеки тен. Даряват лицето с блясък и сияние, но не придават на кожата допълнителен цвят.

Завършвам, както и започнах. Метеоритите са любов. Или ги обичате, или не виждате ефекта от тях. Ако сте от групата на привържениците им, то няма как да останете безпристрастни към красотата на Météorites Birthday Candle Pearls.

Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls

Аз се влюбих в Guerlain Météorites Birthday Candle Pearls още от първата промо-снимка и бях сигурна, че задължително искам да бъдат част от моята колекция! И съм много щастлива, че са! 💜


* Продуктът ми е предоставен от представителите на Guerlain за България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up