Morphe x Kathleen Lights Eyeshadow Palette



Продължавам с ревютата на лимитирани и изчерпани продукти. Днес е ред да Ви разкажа какво мисля за колаборацията на Kathleen Lights и Morphe Brushes.





Започвам с това, че не съм фен на Morphe. Не харесвам четките на бранда, също така никога не съм имала желание да изпробвам който и да е от останалите им продукти, включително и всеизвестните им палитри със сенки за очи.

Kathleen Lights обаче харесвам доста и именно тя беше причината, поради която си поръчах въпросната палитра.

Да си поръчам и получа палитрата, не беше леко изпитание. Както вече споменах, тя беше лимитирана и се разпространяваше в не особено много бройки. Трябваше да действам наистина бързо. Цената ѝ е страхотна - по спомен около 15$. Цената на доставката беше около 10$. Времето за доставка се проточи малко по-дълго, отколкото очаквах, но поне палитрата пристигна при мен цяла и невредима.



Опаковката на Morphe x Kathleen Lights Eyeshadow Palette е изчистена и компактна. Направена е от стабилен и плътен картон, оцветена е в матово черно, а върху нея с ярък червен цвят е изписано Morphe x Kathleen Lights. Като за палитра за 15$ няма какво повече да искам.

В палитрата няма нито огледало, нито апликатори. Аз подкрепям тези липси.



Палитрата съдържа 15 цвята сенки. Не съм запозната с цветовете в останалите палитри на марката, но мисля, че в Morphe x Kathleen Lights Eyeshadow Palette почти всички цветове са нови и се включват само в тази палитра.

Качеството на сенките в палитрата определено впечатлява, особено предвид цената. Сенките са с много хубава текстура, разпрашват се минимално, пигментът им е забележителен и се разнасят и преливат с лекота. Нито един от цветовете не бих нарекла "слаб". Матовите сенки имат идеална консистенция, не са сухи както е типично за повечето такива цветове. Блестящите имат много приятна, почти кремообразна текстура, а частичките в тях са точно толкова големи, колкото е редно да бъдат, без да се забелязват отделни и прекалено едри частици, тип глитър.












Като вариация на цветовете също съм доволна. С тази палитра може с лекота да се направи пълен грим на очите, без да се налага да се използват други цветове. В Morphe x Kathleen Lights Eyeshadow Palette има всичко необходимо - достатъчно светли блестящ и матов цвят за вътрешния ъгъл на окото и под веждата, подходящи матови цветове за преливки, както и голямо разнообразие от блестящи цветове за основен акцент в грима. Освен това първият цвят в палитрата е и идеален хайлайтър за лице.

Единствената забележка, която имам към палитрата, е относно дълготрайността на сенките. С база издържат целия работен ден, но към края му вече се забелязва как пигментът в сгъвката на клепача е започнал да се губи.

Определено Morphe x Kathleen Lights Eyeshadow Palette ме изненада приятно и с удоволствие посягам към палитрата както в ежедневието си, така и при по-специални поводи. Не проявам интерес към никоя друга палитра на Morphe, но категорично съм доволна, че успях да се сдобия с тази. И ако по някаква причина от бранда решат да я лансират отново, то непременно Ви препоръчвам да се постараете да я придобиете и Вие! Вярвам, че ще се хареса и на Вас.








Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up