Dior Hydra Life Lotion To Foam Fresh Cleanser


Преди време Ви разказах за няколко продукта от Life-серията на Dior. Този пост може да прочетете ТУК. А в днешното ревю ще Ви разкажа малко повече и за последния почистващ продукт от серията, а именно пяната Lotion To Foam.




Dior Hydra Life Lotion To Foam, както и самото име подсказва, е лосион, който се превръща в пяна. Количеството на продукта е 190 мл., а цената (доколкото помня) е около 68 лева.

Тази пяна, както и останалите продукти от серията са налични във всички магазини, които предлагат Dior.


Dior Hydra Life Lotion To Foam също като повечето продукти от серията, се превърна в мой любимец. Използвам го непрекъснато и всекидневно вече около 2 месеца.

Харесвам опаковката на пяната - изчистена и удобна е. Води се, че една помпа е достатъчна за почистване на лицето, но аз предпочитам да използвам две.


Самата пяна е много богата като текстура и приятно гъста, а ароматът ѝ ми действа освежаващо. 


Dior Hydra Life Lotion To Foam е за почистване на лицето от грим и замърсявания. Не се използва за премахване на грима от очите! Честно казано, на мен някак не ми доставя удоволствие да премахвам грим с тази пяна. За тази цел силно предпочитам олиото от серията. С пяната обичам да почиствам лицето си сутрин, както и вечер, ако не съм носила грим. Лицето се почиства перфектно, без да е "премито" (което с годините осъзнавам какво голямо значение има) и е освежено.

Не знам как е при Вас, но аз асоциирам пяната за почистване с "изсушаване". При Dior Hydra Life Lotion To Foam това обаче не е така. Не се усеща абсолютно никаква сухота или дискомфорт при употребата ѝ и дори бих я нарекла подходяща за всеки тип кожа.

Dior Hydra Life Lotion To Foam категорично се настани в категория "Любими продукти" и с чиста съвест мога да я препоръчам и на Вас.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up