MAC Eyeshadow x 2 Touch Me Baby


На фокус в днешния пост е дуото сенки Touch Me Baby, което е част от колекцията-колаборация между MAC Cosmetics и дизайнерското дуо Steve J. & Yoni P.




Колекцията на Steve J. & Yoni P. за MAC е вече налична в България и се продава ексклузивно само в магазина на бранда в The Mall.


Touch Me Baby е сет от два цвята сенки. Опаковката е малка и компактна, затваря се плътно и се усеща стабилна, което я прави идеална за път. Оцветена е в нежно розово и с принт, сътворен от дизайнерското дуо. В палитрата няма апликатори, както и огледалце.

Цветовете, които са включени в палитрата са:
* Keep On Twinkling (лимитиран)
* Soba (перманентен).


Двата цвята се допълват перфектно. Нанасям Soba в сгъвката на клепача, а Keep On Twinkling върху целия подвижен клепач. Тези два цвята не са ми напълно достатъчни и се налага да използвам и трети цвят, с който озарявам вътрешния ъгъл на окото и зоната под веждата.



Keep On Twinkling е много красив, розов цвят, който е пълен с блясък и по-едри частици. Задължително го нанасям с пръст или с навлажнена четка, защото по този начин пигментът на цвета е по-добър и блясъчетата не попадат по лицето.

Soba е красиво топло кафяво. Има много ситни блясъчета, които правят сянката сатенена. Разпрашва се леко, но не прекалено. Пигментът е повече от отличен, но въпреки това с цвета се работи лесно и се правят преливки без усилия.

Въпреки наличието на блясък и в двата цвята, крайният грим-резултат е отличен, защото частичките на Soba са много фини и не доминират.


Много харесвам Touch Me Baby и посягам към палитрата когато искам за минимално време да получа максимален резултат. Лично на мен палитрата не ми е достатъчна за пълен грим на очите, но това, разбира се, е въпрос на предпочитания.


* Продуктът ми е предоставен от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up