Sephora Color and Sculpt Stick 01 Clair Light


Здравейте,
Днес ще Ви представя един нов продукт от асортимента на Sephora.



Sephora Color and Sculpt Stick е нов продукт под формата на стик. Предлага се в два цвята, като единият е по-светъл и студен, а другият малко по-тъмен и топъл. В този пост ще Ви покажа именно първия, който е с име 01 Clair Light и според мен е идеален за контуриране на лицето.


Стикчето е с големина 5,5 гр. и е на цена 30 лева.

Стикът има отличен пигмент, а самият цвят е достатъчно студен, за да е идеален за контур, но не прекалено, за да сивее неестествено. Стикът се плъзва с лекота по кожата. Разнасям го или с Beauty Blender, или с четка, като и по двата начина се получава лесно. Не е нужно да бързате с разнасянето, защото стикът дава достатъчно време за работа преди да засъхне финално върху кожата. Лично за мен стиковете и въобще кремообразните продукти са по-лесни за работа при контуриране и с тях грешки е почти невъзможно да се допуснат. Докато при прахообразните е нужна една идея повече внимание. Разбира се, това е и въпрос на предпочитания.

Препоръчвам стикът да се нанася върху течни продукти, тоест преди да сте нанесли пудра, руж и т. н. Няколко пъти го пробвах при вече нанесена пудра и тогава разнасянето става по-трудно и крайният резултат не е така съвършен.

Ако сте фенове на контурирането или пък тепърва искате да започнете да го правите, този стик на Sephora е много добра опция. Цветът е подходящ, текстурата отлична, а и е лесен за работа дори за начинаещи в тази област.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up