Chanel Multi-Use Glow Stick Transparent & Sculpting


Здравейте,
Днес ще Ви представя двата най-любими за мен продукти от колекцията Spring-Summer 2019 на Chanel, а именно мултифункционалните стикове Transparent и Sculpting.




Колекцията на Chanel е вече налична в магазините, оторизирани да продават продукти на марката.

Стиковете са в удобни опаковки. Всеки един от тях съдържа по 8 гр. продукт и е на цена 84 лева.


Искрено Ви казвам, че не очаквах, че тези стикове ще ми харесат чак толкова много. Пробвала съм много и различни хайлайтъри с подобна форма, кремообразни, гелообразни и т. н. И почти всеки път оставам разочарована. Със стиковете на Chanel обаче, разочарование не почувствах.


Стиковете придават невероятно красиво сияние на кожата, което сме виждали от кориците на известните списания. Това, което постигат тези стикове е точно онова естествено озаряване, към което всички се стремим. Кожата изглежда почти огледална, без обаче да седи мазно и без несъвършенствата да са на фокус. Изключително интересен продукт, който трудно се описва или показва на снимка. Затова и това ревю няма да бъде кой знае колко информативно. Целта му е по-скоро да привлека вниманието Ви и да Ви насърча да отидете до някой магазин и лично да пробвате Chanel Multi-Use Glow Stick. Така най-лесно ще видите ефекта им и ще разберете защо съм толкова впечатлена от тях.

Нанасяла съм стиковете по няколко различни начина. Всеки един от тях е успешен. Пробвала съм с четка, с пръсти, директно плъзвам стика по кожата, както и с бюти блендер. Задължително обаче, преди нанасяне, прокарайте веднъж стика по опакото на ръката, за да го затоплите и да може той да се нанася по-лесно и да се прелее добре с кожата.

Разбира се, може да нанасяте стиковете върху гола кожа, но аз предпочитам да ги нанасям върху вече гримирана такава. Нанасям ги като краен продукт след всички останали, включително след пудрата. Знаете, че обикновено продукт с подобна текстура не трябва да се нанася над прахообразен продукт. При Multi-Use Glow Stick няма абсолютно никакъв проблем нанасянето да е директно върху пудра. Стикът по никакъв начин не нарушава цялостта на преди това нанесения грим. Разбира се, работете една идея по-внимателно и не натискайте излишно.

Трайността на стиковете е висока, като върху кожата ми се задържат цял ден.

Нямам идея как ще се държат продуктите през летните месеци, но предполагам, че тогава за моята комбинирана кожа ще трябва малко повече да внимавам с тях. При сухи кожи обаче, тези продукти ще бъдат повече от разкошни.

Цветово има разлика между двата стика. Transparent, както и името подсказва, е прозрачен и няма никакъв цвят. Sculpting има перлен ефект. Ако трябва да избирам между двата, бих заложила на Sculpting.

Искрено Ви препоръчвам да се разходите до някой магазин и сами да пробвате тези продукти. Както вече споменах, те са трудни и за снимане, и за описване. Докато не ги видите на живо, няма как да разберете дали ще Ви допаднат. За мен се оказаха тотално попадение.

Нека спомена малко и за новата четка на марката. Retractable Highlighter Brush е също нов продук в асортимента на Chanel. Изключително добра четка за нанасяне на хайлайтър. Това е и четката, с която най-често нанасям стиковете и получавам идеален резултат. Подходяща е както за прахообразни, така и за кремообразни продукти и формата ѝ е идеална за нанасяте на хайлайтър. Препоръчвам я горещо!







* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up